Prepaid simkaart verlopen

Wil je weten hoelang je Prepaid simkaart van Simyo geldig is en wat er met je telefoonnummer gebeurt als je simkaart na een lange periode van inactiviteit komt te vervallen? We vertellen je er alles over op deze pagina.

Hoelang is mijn Simyo Prepaid simkaart geldig?

In principe zijn je beltegoed en je Prepaid simkaart van Simyo onbeperkt geldig, mits je eens in de zes maanden verbruik registreert met je simkaart. Dit doe je door het voeren van een uitgaand telefoongesprek, het versturen van een sms, MB's te verbruiken, het beltegoed opwaarderen of een vervangende simkaart aan te schaffen van je beltegoed. Doe je dit niet? Dan komen je simkaart, het beltegoed en je telefoonnummer te vervallen.

Mijn Prepaid simkaart is verlopen. Wat nu?

Heb je langer dan zes maanden geen verbruik gemaakt met je Simyo Prepaid? Dan komt deze uiteindelijk samen met je beltegoed en telefoonnummer te vervallen. We sturen je vanaf twee weken voordat je simkaart verloopt nog twee waarschuwingen per e-mail.

Wil je opnieuw bellen met Simyo? Bestel dan een nieuwe Prepaid simkaart, hierbij krijg je weer een nieuw telefoonnummer.

Mijn Prepaid simkaart is verlopen. Wat nu?

Wat gebeurt er met mijn telefoonnummer?

Kan ik mijn telefoonnummer terughalen?
Iemand gebruikt mijn telefoonnummer. Hoe kan dit?

.