Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

De beste wandel apps
Terug naar overzicht
0x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Dit zijn de beste wandelapps voor de mooiste wandelpaden

Een frisse neus halen, een stukje wandelen, een blokkie om. We zijn er dol op. Als fanatieke of af-en-toe-wandelaar ben jij vast benieuwd naar de beste wandelapps. Wij deden het voorwerk, nu hoef jij de gratis wandelapps alleen nog maar te downloaden. 

Wandelwalhalla: de beste wandelpaden apps

Gooi je wandelkaart in de papierbak, want met een legio aan wandelapps hoef jij nooit meer te stoeien met die kaarten. Je downloadt de app, selecteert je route en begint met wandelen. Hierbij serveren we je zeven fijne wandelapps. Breid je geografische kennis uit en ontdek de verborgen wandelparels van Nederland.

Omslagafbeelding Wandeltochten

Struinen door de mooiste wandelroutes? Met de gratis wandelapp Wandeltochten heb je de mooiste wandelingen verdeeld over heel Nederland onder de knop. Wandelingen variëren van 4 tot 26 kilometer. Daarnaast kun je filteren op regio en de afstand die je wilt lopen. In de app heb je ook een eigen ‘wandel-agenda’ waarbij je de mooiste wandelingen direct in je wandel-agenda kunt plaatsen.

Download Wandeltochten hier:

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

 

 

Omslagafbeelding Klompenpaden

De mooiste routes uit het boerenland ontdekken? Dat doe je met de Klompenpaden app. Wandel door historische wandelroutes en paden in Utrecht en Gelderland. De app telt zo’n 100 klompenpaden van 3,5 tot 17 kilometer. Je kunt aan de hand van jouw voorkeuren in de app selecteren waar je wilt wandelen.

Download Klompenpaden hier:

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

 

 

Omslagafbeelding Geocaching

Piraat in de dop, wil je schatzoeken tijdens je wandeling?  De app Geocoaching maakt van jouw wandelroute een schatkaart vol met schatten. Met behulp van tips of gps-coördinaten vind jij ‘de schat’. Je kunt samen met anderen schatzoeken, of lekker in je uppie.

Download Geocaching hier:

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

 

Omslagafbeelding Wandelknooppunt

Wandel je graag van knooppunt tot knooppunt? Dan is de app Wandelknooppunt helemaal jouw ding. Je stippelt je route vooraf uit en zoekt twee knooppunten. Wil je onderweg toch je route wijzigen? Geen probleem. 

Download Wandelknooppunt hier:

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

 

Omslagafbeelding Relive

Thuis je wandelroute nog een keertje bekijken of delen met vrienden? Met Relive kun je niet alleen je route opslaan, maar ook foto’s en notities aan je route toevoegen. De app maakt hier een mooi 3D-filmpje van. Opdat je je wandeltochtje nooit hoeft te vergeten. Maar de app is heus niet alleen voor wandelaars, je kunt allerlei herinneringen opslaan. Zoals je hardlooproute, je hiketochtje of welk uitje dan ook. 

Je kunt de gratis app uitbreiden met Relive Plus, maar dan kost de app €7. Met Relive Plus kun je muziek toevoegen aan je video’s, iets meer foto’s toevoegen, HD-filmpjes toevoegen en je foto’s zo vaak bewerken als je wilt.

Download Relive hier:

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

 

 

Bonus: slim wandelen doe je zo

Wil je even zitten tijdens je wandelroute? Met de gratis app Alle Bankjes (alleen voor Android)  kun jij alle bankjes in jouw omgeving spotten op basis van je locatie. Daarnaast kun je zien of het een bankje is zonder leuningen, of bijvoorbeeld een picknicktafel. Staat jouw bankje nog niet in de app? Dan kun je hem handmatig toevoegen. Daarnaast kan een fanatieke wandelaar niet zonder apps als Buienradar (iOS en Android) en Weatherpro Free (iOS en Android). Maar ook Hoge Nood (iOS en Android) is een handige app. Zo weet je altijd een wc te vinden bij jou in de buurt. 

Wandelapps versus stappentellers

Wandelapps zijn misschien niet te missen, maar ook stappentellerapps zijn in veelvoud te vinden. De twee zijn makkelijk van elkaar te onderscheiden (maar ergens ook familie): bij wandelapps krijg je de mooiste routes en wandelpaden voorgeschoteld, bij stappentellers gaat het met name om het aantal stappen dat je gezet hebt. Waarbij sommige apps je een mooi kaartje tonen van je gelopen route. En bij sommige apps wordt er zelfs een heus spel gemaakt van je blokje om.

Genoeg GB’s op zak?

Ga je de deur uit voor (bijvoorbeeld) een prachtig tochtje langs het Stoutenburgerpad in Amersfoort? Dan zul je ongeveer 10 km lang gaan wandelen. Wil je onderweg volledig up-to-date blijven van jouw wandelroute? Dan is het wel zo fijn als je genoeg GB’s op zak hebt. Ga naar de Mijn Simyo app en check jouw databundel. Leuke, lange wandeling op de planning? Bij je Sim Only abonnement kun je maandelijks je databundel aanpassen, precies hoe jij het hebben wilt.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.