Simyo voicemail

Tips voor voicemail in binnen- en buitenland

Slimme tips

In dit artikel lees je tips om je voicemail in te stellen in Nederland. Ook bespreken we hoe je je voicemail instelt en afluistert in het buitenland.

Wat is voicemail?

Simyo onderzoektVoicemail is het antwoordapparaat van je mobiele telefoon. Hiermee kunnen mensen een gesproken bericht aan jou doorgeven als je je telefoon niet opneemt. Zo weet je waarom iemand belde. Een voicemailbericht wordt niet opgeslagen op je mobiele telefoon. Je moet een telefoonnummer bellen om het voicemailbericht te beluisteren. Als je Sim Only of Prepaid hebt van Simyo, kun je 1233 bellen om een voicemailbericht af te luisteren. Via dit nummer kun je ook al je voicemailinstellingen aanpassen.

Instellingen voicemail aanpassen

Simyo smartphoneBij Simyo kun je zelf de instellingen van je voicemail aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een persoonlijk bericht in te spreken. Deze krijgt de beller te horen als je de telefoon niet opneemt. Verder kun je bijvoorbeeld ook instellen dat je een sms krijgt als iemand een voicemailbericht achterlaat. Benieuwd naar alle instellingsmogelijkheden van je voicemail? Hier staat de indeling van het voicemailmenu van Simyo.

Voicemail in Nederland

Zo stel je in Nederland je Simyo voicemail in

Je voicemail staat bij Simyo standaard uit. Bel op je mobiele telefoon het nummer 12331 om je voicemail aan te zetten. Bel daarna 1233 om je dit in te stellen. Je krijgt dan een keuzemenu waarin je onder andere je voicemail kunt instellen.

Wat kost het afluisteren van je Simyo voicemail in Nederland?

Voor het bellen en afluisteren van je voicemail gebruik je de minuten uit je Sim Only belbundel. Je hoeft er niet extra voor te betalen. Is je belbundel op? Dan is het tarief 31 cent per minuut. Bel je met Prepaid naar 1233, dan betaal je het standaardtarief van 10 cent per minuut.

Voicemail in het buitenland

Zo stel je in het buitenland je Simyo voicemail in

Goede klantenservice SimyoLet op: Voordat je je voicemail in het buitenland kunt afluisteren, moet je een toegangscode invoeren. Deze toegangscode moet je van tevoren in Nederland zelf in het instellingenmenu instellen. In het buitenland heb je dezelfde instellingsmogelijkheden als in Nederland. Als je in het buitenland je voicemail wil instellen of luisteren, bel je +31612001233.

Wat kost het afluisteren van je Simyo voicemail in het buitenland?

Simyo opwaarderen prepaidIn het buitenland betaal je voor het afluisteren van je voicemail hetzelfde tarief als voor uitgaande gesprekken. Het tarief hangt af van in welke zone het land zit waar je vandaan belt. Je bekijkt hier welk land bij welke zone hoort. Ga naar de volgende pagina’s om alle tarieven voor Sim Only en Prepaid in het buitenland te bekijken. Het ontvangen van voicemailberichten in het buitenland is gratis.

Voicemail uitschakelen

Je kunt dit zelf uitschakelen als je het niet meer wil gebruiken. Bel hiervoor 12339.