.

Gratis dubbele bundels bij Simyo met Telfort Thuis
Terug naar overzicht
4,763x gelezen

Telfort is alweer een tijdje KPN. Ook Telfort Thuis is nu omgezet naar internet van KPN. En dat is gunstig. Want heb je vast internet van KPN en sluit je een Sim Only abonnement bij Simyo af, dan verdubbelen we met Simyo Compleet je MB’s en belminuten. Zonder dat het jou een cent extra kost.

Simyo Compleet: dat wil je!

Simyo Compleet dat wil jeGratis dubbele data, wie wil dat nou niet? Sim Only-klanten van Simyo die op hetzelfde adres internet van KPN hebben, krijgen niet alleen gratis dubbele data, ook hun belminuten worden verdubbeld. Een belbundel van 200 minuten wordt met Simyo Compleet dus een belbundel van 400 minuten. En een internetbundel van bijvoorbeeld 3 GB krijgt een inhoud van 6 GB. Helemaal gratis en zonder dat je ergens aan vast zit. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is Simyo Compleet activeren.

Hoe kan ik met Telfort Thuis gebruikmaken van Simyo Compleet?

Zat je voorheen bij Telfort Thuis, dan heb je nu KPN Thuis. Zo simpel is het. En zo simpel houden we het ook voor Simyo Compleet. Sluit je een Simyo Sim Only abonnement af op hetzelfde adres, dan verdubbelen we met Simyo Compleet je bundels! Heb je al Sim Only van Simyo, dan hoef je Simyo Compleet alleen nog maar te activeren.

Ook als het KPN-abonnement niet op jouw naam staat, doen we niet moeilijk. Zolang de adressen maar hetzelfde zijn. Woon je bijvoorbeeld nog bij je ouders maar betaal je je eigen Sim Only-abonnement, dan krijg je gewoon dubbele data en minuten als je Simyo Compleet activeert.

Zo activeer je Simyo Compleet

Zo activeer je Simyo CompleetSimyo Compleet activeren is heel eenvoudig. Meld je je als nieuwe klant aan bij Simyo, dan zie je na het invullen van je adres meteen of je in aanmerking komt voor Simyo Compleet. Ben je al klant bij Simyo? Dan zie je na het inloggen op Mijn Simyo of je in aanmerking komt, gewoon in het overzicht. Zo ja, volg je de stappen om Simyo Compleet te activeren. Dat is zo gebeurd. Nadat wij een laatste check hebben gedaan op je adresgegevens, krijg je vanaf de eerste dag van de volgende maand twee keer zoveel minuten én MB’s, elke maand weer. Is dat even mooi meegenomen? En je kunt je bundels nog steeds naar boven of beneden aanpassen.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.