.

Simyo app Framed
Terug naar overzicht
6,740x gelezen

De kans is groot dat je een smartphone koopt zodat je apps kunt gebruiken om bijvoorbeeld te whatsappen, facebooken en fotograferen. Zonder deze apps heb je eigenlijk weinig aan je smartphone. Omdat ze zo belangrijk zijn, bespreekt All About Phones in #Apptoppers voor Simyo de komende tijd interessante apps.

#Apptoppers voor Simyo

Om het overzichtelijk te houden, delen we de apps op in drie verschillende categorieën: de leukste app, het app-koopje en de slimste app. We selecteren de apps niet zelf. Dit doet onze expert, All About Phones. Deze site is dagelijks bezig met alle ins en outs van smartphones en weet dus precies wat de beste of leukste apps van dit moment zijn.

#App-koopje van september: Framed

Framed icoonDe eerste app die we bespreken, is het koopje van deze maand: Framed. Het is lastig om een precieze omschrijving te geven van dit spelletje. Misschien laat het zich wel het beste beschrijven als een misdaadfilm, puzzel en ontsnappingsgame in één. Framed is heel mooi vormgegeven en nu tijdelijk voor een flinke korting verkrijgbaar voor de iPhone en Android-smartphones.

Framed is de eerste van onze #Apptoppers. Hou ons blog dus goed in de gaten voor de volgende, die we binnenkort bespreken!

Download Framed voor Android & iOS!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.