Simyo’s Prepaid tarieven

Bij Simyo vind je voordelige tarieven voor bellen of sms’en en voor mobiel internetten. Dus wil je graag vooraf bepalen wat je uitgeeft aan telefoneren en internetten, dan zit je goed met Prepaid. Met de vaste voordelige tarieven weet je waar je aan toe bent.

Je kunt bij Simyo kiezen uit vier Prepaid simkaarten met beltegoed. Hierbij krijg je altijd gratis extra beltegoed. Je betaalt bijvoorbeeld 20 euro voor een simkaart met 27,50 euro beltegoed. Dat is dus met 7,50 euro cadeau niet voor niets de meest gekozen simkaart!

Daarnaast kun je internetbundels toevoegen die je zelf kunt aan- en uitzetten via de Mijn Simyo-omgeving. In Mijn Simyo heb je ook inzicht in je verbruiksgeschiedenis. Voor onderweg heeft Simyo de Mijn Simyo app voor Android en de iPhone.

Alles weten over de tarieven

Bellen en sms’en met Prepaid kost 10 cent per minuut of sms. Er is geen starttarief en je betaalt per seconde met een minimum van een minuut.

Prepaid internet is ook heel simpel. Het standaardtarief zonder bundel is 15 cent per MB. Mét een bundel betaal je 3,3 cent per MB met een bundel van 150 MB, 1,5 cent per MB met een bundel van 500 MB en 1 cent per MB met een bundel van 1000 MB.

Met Simyo Prepaid kun je ook bellen en sms’en in het buitenland. Het tarief hangt af van de zone waar je in bent of waar je naartoe belt. Bekijk in welke zone welk land ligt. Het maakt niet uit of je belt of gebeld wordt. Dat geldt ook voor sms’en.

Wil je alle Simyo tarieven naast elkaar zien? Ga dan naar het tarievenoverzicht. Daar vind je ook de tarieven van bellen naar servicenummers met Simyo.

Vergelijken met andere Prepaid tarieven

Ben je een echte vergelijker en zoek je steeds de beste tarieven? Wij hebben het uitzoekwerk al gedaan: kijk en vergelijk!

Tegoed op. En nu?

Als je tegoed opgaat terwijl je aan het bellen of internetten bent, dan kun je dit gelukkig gewoon afmaken. Je wordt dus niet direct afgesloten. Wel maak je kosten en krijg je een negatief saldo. Als de looptijd van je bundel is afgelopen, kun je weer een nieuwe kopen. Je kunt ondertussen wel mobiel blijven internetten tegen het pay-as-you-go tarief.

Hou je verbruik dus in de gaten en check regelmatig je tegoed via Mijn Simyo. Tip: neem voor je internetverbruik een app met een MB-meter. Lees meer over de handigste apps om je dataverbruik in de gaten te houden in deze blogpost.

Handig om te weten over Prepaid mobiel internet van Simyo

We rekenen in hele kB's en ronden af naar boven. Een maandbundel is 31 dagen aaneengesloten actief.

Je beltegoed blijft geldig als je minimaal één keer per 6 maanden belt, sms't of internet. Als je meer dan 6 maanden niet belt, sms't of internet, wordt je nummer afgesloten.

De Consumentenbond: Simyo meest betrouwbaar

De Consumentenbond beoordeelde Simyo als het meest betrouwbaar vergeleken met de andere providers. De belkwaliteit is het beste en het internet heeft de minste storingen. Je gebruikt bij Simyo het betrouwbare KPN netwerk. Lees meer over de beste provider.