Hoe snel is 4G van Simyo?

De gemiddelde downloadsnelheid van 4G internet is 20 Mbps, de gemiddelde uploadsnelheid is 10 Mbps. De maximale downloadsnelheid is 225 Mbps, de maximale uploadsnelheid is 50 Mbps. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon en de afstand van, en de drukte op een zendmast, maar ook van de dekking in een bepaald gebied.

Het is goed om te weten dat sommige apps of websites bij een snellere verbinding automatisch een hogere kwaliteit aanbieden. Misschien ga je door het gemak van een snelle verbinding zelf ook meer internetten. Daardoor kan het zijn dat je meer data verbruikt dan je gewend bent. Simyo heeft een paar slimme dataverbruik tips:

  • Gebruik Mijn Simyo of de app. Hier kun je je verbruik in het oog houden. Met de app kun je nu zelfs zonder inloggen je verbruik bekijken!
  • Welke apps gebruiken veel MB’s? Ook je telefoon biedt de nodige opties en inzicht om je verbruik zelf onder controle te houden. Zo doe je dat.
  • Zet wifi-assistentie uit en voorkom dat je telefoon stiekem overschakelt naar mobiel internet. Hier lees je hoe.
Extra snel bellen met VoLTE - Bellen via 4G
Nog een voordeel van 4G: je kunt nu ook bellen via dit snelle netwerk. Hiermee is de geluidskwaliteit hoger en de verbinding komt een stuk sneller tot stand. Verder verandert er niets. Bellen via 4G kost geen MB's, maar gaat gewoon van je belminuten af. Meer informatie, bijvoorbeeld over hoe je het op jouw telefoon instelt, lees je op onze pagina over 4G bellen.

 

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Gerelateerde Forum topics