.

Simyo
Terug naar overzicht
14,686x gelezen

Je overweegt een Sim Only abonnement, maar je weet niet zeker of dat met jouw telefoon of simkaart werkt. In dit artikel leggen we uit hoe eenvoudig het is om Sim Only te nemen, want elke simlockvrije mobiele telefoon is ervoor geschikt!

Sim Only uitgelegd

Simyo prepaid sim onlySim Only is een abonnementsvorm voor mobiele telefoons en smartphones. Je betaalt hiervoor maandelijks een bedrag voor mobiel bellen, sms’en en internetten. In tegenstelling tot een abonnement met telefoon, krijg je bij een Sim Only abonnement alleen een simkaart van je provider. Je moet zelf zorgen dat je een telefoon hebt.

Sim Only werkt met elke telefoon

Simyo lekker bezigHet maakt bij een Sim Only abonnement niet uit of je een gewone mobiele telefoon of een smartphone hebt. Een Sim Only simkaart werkt met elke simlockvrije telefoon. Dit zijn telefoons die simkaarten accepteren van elke provider. Is je telefoon niet simlockvrij? Als je telefoon hiervoor geschikt is, kost het niet veel moeite om hem simlockvrij te maken.

Sluit je een abonnement af bij een andere provider? Dan ontvang je van deze provider altijd een nieuwe simkaart. Dit komt omdat een simkaart is gebonden aan een provider. Met deze simkaart kan je telefoon alleen verbinding maken met het mobiele netwerk van deze provider. Je telefoonnummer is ook gekoppeld aan deze simkaart. Neem je een andere simkaart van een andere provider? Dan kun je gratis hetzelfde nummer houden. Voor nummerbehoud moet je nauwkeurig informatie invoeren.

Dit heb je nodig voor Sim Only

Je hebt twee dingen nodig voor een Sim Only abonnement van Simyo: een telefoon en een simkaart.

Het begint bij een telefoon of smartphone

Voor een abonnement zonder telefoon kun je de simlockvrije telefoon gebruiken die je al had. Het is ook mogelijk om zelf een nieuwe telefoon te kopen. Die koop je in de winkel of via internet. Een goede en betaalbare smartphone heeft een aantal voorwaarden waaraan het moet voldoen.

Net zo belangrijk: een simkaart

Voordelen van sim only simyoNeem je een abonnement? Dan ontvang je van je provider een nieuwe simkaart. Bij Simyo ontvang je via de post de 3-in-1-simkaart. Deze simkaart kan alle drie de formaten van een simkaart aannemen: standaard, micro en nano. Hierdoor past deze simkaart in elke telefoon. Je klikt het juiste formaat simkaart voor jouw telefoon uit het raamwerk van de 3-in-1-simkaart. Controleer van tevoren in de gebruiksaanwijzing van je telefoon welk formaat simkaart je nodig hebt. Heb je de gebruiksaanwijzing niet meer? Dan kun je dit ook opzoeken op Google door de naam van je telefoon in te typen. We schreven al een keer alles over simkaarten.

Mijn Simyo app: een slimme aanvulling

Simyo smartphoneMet een abonnement van Simyo kun je de Mijn Simyo app gebruiken. Deze is alleen te gebruiken als je een smartphone hebt. Met de app zie je precies de resterende hoeveelheid belminuten en MB’s. Daarnaast kun je elke maand de grootte van je bundels gratis naar boven en beneden aanpassen. De Mijn Simyo app werkt eenvoudig. Heb je geen smartphone en wil je ook je verbruik controleren en bundels aanpassen? Gebruik dan Mijn Simyo via de internetbrowser van je computer of tablet.

Kies voor Sim Only

Het kost weinig moeite om over te stappen naar een abonnement bij een andere provider: je nieuwe provider regelt de overstap. Deze zorgt er ook gratis voor dat je je huidige telefoonnummer behoudt. Nummerbehoud werkt bij Simyo hetzelfde als andere providers.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.