Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Terug naar overzicht
723x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Top 3 favoriete apps van Tiury

“Verander je telefoon in een geavanceerde camera”  Meteen de mooiste filters toepassen als je een foto maakt. Of de leukste, mooiste en grappigste YouTube filmpjes bekijken zonder urenlang zoeken. We hebben weer drie apps te pakken die het leven een stuk aangenamer maken! Dit is het lijstje van Tiury (23), Webcare en Social medewerker bij Simyo.

Het geheugen van Tiury’s LG G2 telefoon (Android) raakt langzaam voller en voller. Hierdoor moet hij streng zijn: alleen de apps waar hij écht wat aan heeft krijgen een plekje. Na pittige voorrondes is dit zijn zorgvuldig geselecteerde Top-3 Favoriete apps!

Camera ZOOM fx: “Zet meteen een filter over je foto”

Gebruik deze app om Apple-lovers jaloers te maken – aldus een review van Slash Gear. Deze app (voor Android) verandert je smartphone in een geavanceerde camera. Waarom is ‘ie zo handig? Tiury: “Normaal maak je een foto en bepaal je daarna welke filter je eroverheen zet. Maar is het niet handiger als je de filter al kunt instellen vóórdat je de foto maakt? Dat kan dus met Camera ZOOM fx. Je hebt veel meer opties dan bij de camera op je telefoon en de app werkt snel en soepel. Zonder dat je telefoon trager wordt.”

5by: “Nooit meer zoeken naar leuke YouTube filmpjes”

De app 5by (voor Apple en Android) noemt zichzelf jouw persoonlijke video conciërge: elke dag zet hij netjes de mooiste en leukste YouTube video’s voor je klaar. Filmpjes voor foodies, muziekliefhebbers, goede tijddooiers, mooie beelden; de filmpjes zijn ingedeeld in handige categorieën, dus dat is makkelijk kiezen. Tiury: “De app ondersteunt Google Chromecast en smart tv’s , zodat je alles op groot scherm en HD kunt bekijken. Je komt hele inspirerende dingen tegen en hebt uren kijkplezier. Ik zet de app ook vaak aan op de achtergrond als er vrienden zijn. Je hoeft niet per se te kijken en toch komen er coole dingen voorbij. Voor deze app is het wel verstandig om verbonden te zijn met wifi, zo voorkom je dat je snel door je internetbundel bent.”

My Cloud Player: “Altijd goede muziek in huis”

Hoorde je ergens een goed house nummer, maar heb je geen idee waar je het kunt vinden? Of wil je wel eens iets anders dan Top-40 muziek? My Cloud Player (voor Android) is de tegenhanger van Spotify en heeft een heleboel goed dj-sets in de aanbieding: van indie, tot garage, en van house tot rock. Tiury: “Ik ben een groot muziekfan en daarom staat My Cloud Player in deze top-3. De app is bedoeld om de functies in SoundCloud uit te breiden; en biedt meteen veel meer mogelijkheden! Je kunt met deze app eenvoudiger je playlist beheren of nummers en sets downloaden. En je hebt een Equalizer om de beste geluidskwaliteit uit je apparaat te halen. Ook is deze app te gebruiken op je Google Chromecast of smart-tv. Hij vervangt mijn radio én ik heb altijd goede muziek aanstaan.”

“Waar is de overkoepelende festival app?”

Tiury vindt een app pas handig als je in niet meer dan twee ‘clicks’ ziet of vindt wat je nodig hebt. “Hierbij is de kunst dat de app wel overzichtelijk blijft.” Volgens Tiury is het trouwens helemaal niet verkeerd om zelf te blijven nadenken. “Er komen vast en zeker apps die je vertellen dat de melk op is, maar we moeten er niet vanuit gaan dat alles vanzelf geregeld wordt.” Toch zou een app waarin alle festival-apps bij elkaar staan wél een uitkomst zijn. “Bijna alle festivals hebben tegenwoordig een eigen app, maar waarom combineert niemand deze informatie? Zo vind je in één keer informatie over parkeren, de line-up, enzovoort, en zit je aan het eind van de zomer niet meer met allemaal onnodige apps.”

En terwijl we dit schrijven was iemand zo slim om bovenstaand idee te ontwikkelen: sinds kort is er de Festive Companion app, met alle informatie over de leukste festivals in één app. Iemand heeft je gehoord Tiury!

Wat is jouw favoriete app of wat mis jij juist nog?

Nog even de top 3 op een rijtje:

Camera ZOOM fx

unnamed-1

5by 

(deze app bestaat inmiddels helaas niet meer)

unnamed

My Cloud Player

fcp256

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.