.

Terug naar overzicht
15,841x gelezen

Ben je niet tevreden over de foto’s die je telefoon maakt? Of wil je extra mooie kiekjes schieten? Met accessoires voor de lens en camera van je telefoon kom jij voortaan thuis met extra mooie foto’s. Een stuk goedkoper dan dat je speciaal daarvoor een nieuwe telefoon koopt!

Mooiere foto’s maken? Daar kun je zelf wat aan doen!

smartphone camera lens mooie foto's makenDe lente staat voor de deur! Planten starten te groeien, bloemen komen tot bloei: héél verleidelijk om met je telefoon mooie foto’s te maken nu het eindelijk gestopt is met zoveel regen. Maakt je telefoon niet zulke mooie foto’s? Geen probleem, gelukkig zijn er allerlei betaalbare accessoires die de smartphonecamera- en lens de upgrade geven die ze verdienen. Handig, want zo hoef je dus niet voor je Sim Only abonnement helemaal een nieuwe telefoon te kopen omdat je graag mooie foto’s maakt.

De camera en lens van je smartphone upgraden met deze accessoires

Je kunt de camera en lens van je smartphone op allerlei manieren een upgrade geven. Zo maak jij voortaan mooiere foto’s.

Opklikbare telefoonlenzen

opklikbare lens telefoon camera upgrade smartphoneVoor een paar euro heb je al een setje opkliklenzen voor je telefoon. Ideaal als je met je telefoon een panoramafoto wilt maken, want hiervoor gebruik je dan een opklikbare groothoeklens. Liever een mooie close-up? Kwestie van de macrolens voor de camera monteren. Bekijk hier het setje opkliklenzen voor je telefoon.

Ringflitser voor mooie selfies

ringflitser mooie selfiesBen je meer van de selfies? Helaas is de ‘front camera’ van veel telefoons vaak niet zo best. Zo zijn ze vaak maar beperkt in hun mogelijkheden, vaak omdat de flitser ontbreekt. Met een ringflitser los je dat op en is jouw selfie goed belicht. Ook zo’n selfiering kost maar een paar euro.

Statief: scherpe foto’s gegarandeerd!

statief scherpe foto's smartphone camera lens upgradeVoor extra scherpe beelden is een statief een must-have. Hiermee fotografeer of film je immers niet uit de losse pols, maar blijft het beeld onbewogen. Ander voordeel: je kunt het shot beter bepalen. Voor iets meer dan een tientje upgrade je jouw smartphonecamera al met een statief.

Schone lens, scherp beeld!

schone lens telefoon schoonmaken mooiere foto;sJe telefoon? Die gebruik je waarschijnlijk elke dag. En neem je overal mee naartoe. In je broekzak of handtas: hij komt op heel wat verschillende plekken. Zo komt er veel vuil op de lens. Voordat je foto’s gaat maken, kan het dus geen kwaad om ‘m schoon te maken. Check hier hoe je jouw smartphone schoonmaakt. Een brillendoekje is daarvoor ideaal. Wie weet is het beeld zo een stukje mooier dan anders.

Waterdicht hoesje voor bijzondere onderwaterbeelden

waterdicht hoesje telefoon fotograferen onderwaterOf je telefoon nou waterdicht is of niet: je gaat er niet mee zwemmen. Daar is ‘ie namelijk niet voor gemaakt. Waterdichte telefoons kunnen tegen water, maar niet tegen stoffen die vaak in het water zitten. Zoals het zout van de zee of het chloor van een zwembad. Bovendien kunnen waterdichte telefoons vaak tot maximaal anderhalve meter onder water. Met een speciaal hoesje kun je wél onder water met je telefoon. Zo kom je na een fijne vakantie thuis met mooie onderwaterbeelden van die indrukwekkende duiktocht. Een goed waterdicht telefoonhoesje kost ongeveer 20 euro.

Mooie foto’s gemaakt, en nu?

smartphone camera lens mooie foto's en nuMooie foto’s zijn het waard om te worden uitgeprint. Zo krijgen ze een mooi plekje in je huis. Bijvoorbeeld aan een rekje in de woonkamer, waar je foto’s speels met knijpers aan vastzet. Met apps van bijvoorbeeld Free Prints of Albelli kun je makkelijk foto’s laten uitprinten. Handig om te kijken of je foto’s met de upgrade aan je smartphonecamera- en lens écht goed gelukt zijn. Lees hier welke manieren er nog meer zijn om je vakantiefoto’s te bewaren.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.