.

Battery Doctor
Terug naar overzicht
10,345x gelezen

Tijd om onze tweede #Apptopper van deze maand te bespreken: Battery Doctor! Dit is een handige app waarmee je niet alleen de batterijduur van je smartphone verlengt. Wat hij nog meer kan? We verklappen vooraf natuurlijk niet alles.

Battery Doctor is na Framed onze tweede #Apptopper van september. Elke maand kiezen we samen met de experts van All About Phones in drie categorieën de beste apps uit. Framed is het beste koopje van de maand en binnenkort vertellen we je wat we de leukste app vinden. Nu is het echter de beurt aan de slimste app van deze maand: Battery Doctor!

De slimste #Apptopper

Battery DoctorBattery Doctor is beschikbaar voor de iPhone en Android-smartphones. Met deze app verleng je zelf de batterijduur van je smartphone. De app assisteert je hierbij door je te vertellen hoeveel stroom de apps en functies van je telefoon gebruiken.

Dit is niet de reden waarom All About Phones deze app voorstelde als slimste app. Battery Doctor beschikt namelijk ook over een functie waardoor je smartphone sneller in gebruik wordt. Dit doet de app door het werkgeheugen van je smartphone op te schonen. Hierdoor starten apps sneller op en schakel je sneller tussen verschillende programma’s.

Download ‘m nu!

Wij vinden Battery Doctor een ‘must have’ om je smartphone in topconditie te houden. Je kunt de app nu gratis downloaden voor de iPhone en Android-smartphones!

Download Battery Doctor voor Android en iOS.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.