.

meest aanbevolen telecomprovider nederland simyo sim only
Terug naar overzicht
62,581x gelezen

Mooi nieuws! Volgens het onafhankelijke Telecompaper is Simyo de meest aanbevolen telecomprovider van de eerste helft van 2018. Het is voor de vijfde keer op rij dat we de hoogste ‘Word-of-Mouth’-score hebben en het mooie is: meer mensen dan ooit bevelen Simyo aan bij vrienden, familie en collega’s. De belangrijkste reden? Onze goede prijs-kwaliteitverhouding.

Over de WoM-award voor meest aanbevolen telecomprovider

meest aanbevolen telecomprovider word of mouth telecompaper award simyoDe Word-of-Mouth-award wordt elk half jaar door Telecompaper uitgereikt. Dit is een onafhankelijke website die verslag doet van de ontwikkeling in de telecommarkt. Word-of-Mouth staat voor mond-tot-mondreclame. Of je iets dus wel of niet zou aanbevelen aan vrienden, familie en collega’s. In totaal zijn er ongeveer 8000 Nederlanders die een mobiel telefoonabonnement hebben ondervraagd en zij vormen een representatief beeld van wat ‘de Nederlander’ vindt. De deelnemende telecomproviders aan de WoM-award zijn Simyo, KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo, T-Mobile, Tele2, Ben, Youfone, Hollandsnieuwe en Simpel.

De uitslag van de Word-of-Mouth-award

simyo meest aanbevolen telecomprovider nederland simyoVan alle elf telecomproviders heeft Simyo opnieuw de hoogste Word-of-Mouth-score. 76 procent van de Simyo-klanten met een Sim Only abonnement zou ons aanbevelen. Dat komt neer op meer dan driekwart van alle ‘Simyanen’ en daar zijn wij heel trots op! KPN eindigt als tweede met een mooie score van 72 procent. Nummer drie is Simpel met een score van 71 procent. Als laatste eindigen Tele2 en Ben met een WoM-score van 65 procent.

Waarom is Simyo de meest aanbevolen Sim Only provider?

simyo meest aanbevolen telecomprovider nederland sim onlyVolgens Telecompaper zijn er drie redenen waarom meer dan driekwart van de Sim Only-klanten Simyo aanbevelen. Ten eerste vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Ze vinden dat ze met een Sim Only abonnement van Simyo waar voor hun geld krijgen. Daarnaast bevelen ze Simyo aan vanwege de voordelige maandelijkse kosten en de kwaliteit van de verbinding.

Het kan altijd beter, help jij Simyo?

simyo helpen forum sim onlyWe zijn erg blij dat Simyo opnieuw de meest aanbevolen telecomprovider van Nederland is. Dat willen we graag zo houden en daarom blijven we kijken naar wat er beter kan. Heb je als klant nog suggesties voor ons? Laat het ons weten op het Simyo Forum!

Trots op deze belangrijke prijs

trots simyo meest aanbevolen telecomprovider nederlandWe blijven altijd hard werken, maar hangen ook de slingers op. “Voor de vijfde keer op rij de meest aanbevolen telecomprovider van Nederland, daar zijn we erg trots op”, vertelt Bart Versteijlen, de General Manager van Simyo. “Mond-tot-mondreclame is onze belangrijkste marketing. Wij geloven in de kracht van tevreden bellers en daarom ben ik heel blij dat zoveel mensen ons zouden aanbevelen. Vandaag proosten we daar op, morgen gaan we weer hard aan het werken om onze klanten tevreden te houden.”

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.