Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Sim Only vergelijken Simyo
Terug naar overzicht
3,137x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Sim only |

Sim Only vergelijken: wat heb je voor welk bedrag?

In je zoektocht naar een nieuw Sim Only abonnement zijn er allerlei keuzes die je kunt maken. Niet alleen bij welke provider je een abonnement neemt, maar ook hoe veel geld je er per maand voor over hebt. Laten we de mogelijkheden voor Sim Only vergelijken en daarbij uitzoeken wat je bij Simyo kunt afsluiten voor een aantal verschillende bedragen.

Je bepaalt zelf de inhoud van je Sim Only abonnement

Met Sim Only van Simyo stel je zelf een abonnement samen dat bestaat uit bundels. Elk abonnement heeft minimaal 100 belminuten. Je bepaalt zelf of je een grotere belbundel neemt en of je een internetbundel neemt. Je hebt keuze uit de volgende bundels:

Sim Only nieuwe bundels Simyo

 

Daarnaast is het aan jou of je een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement neemt of een jaarcontract afsluit. Een jaarcontract heeft als voordeel dat alle bel- en internetbundels een euro goedkoper zijn. Neem je dus een jaarcontract met een bel- én internetbundel? Dat bespaart je dan 24 euro per jaar. Afhankelijk van je keuze bespaar je daarmee zo maar een complete maandelijkse telefoonrekening mee!

Verschillende variaties van Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijken variaties SimyoVoordat je een abonnement afsluit, heb je misschien wel een bepaald maandbedrag in je hoofd dat je over hebt voor je nieuwe Sim Only abonnement. Wij zetten verschillende, veelvoorkomende bedragen voor je op een rij. Handig, want zo weet je welke Sim Only variaties er voor jouw budget mogelijk zijn!

Sim Only van maximaal 10 euro: overal in Europa bellen en onbeperkt sms’en

Sim Only vergelijken 10 euro SimyoOp zoek naar de laagste prijs van Simyo? Al vanaf 6 euro per maand kun je aan de slag! Voor minder dan 10 euro ben je dus al mobiel bereikbaar en kun je overal in Europa bellen. Onze belbundel met 100 belminuten kost met een jaarcontract 6 euro per maand. Goede deal: voor een euro extra krijg je drie keer zoveel belminuten! Ter aanvulling kun je dan ook nog eens de SMS Onbeperkt-bundel nemen. Deze kost 1 euro en hiermee kun je zoveel sms’en als je maar wil. Ook met deze bundel blijft je telefoonrekening dan alsnog onder de 10 euro per maand.

Sim Only van 15 euro: Onbeperkt bellen of een compleet abonnement inclusief internetbundel

Ligt jouw budget 5 euro hoger? Je zult zien dat er dan ook meer mogelijk is. Ter aanvulling op je belbundel van 100 of 300 minuten kun je namelijk een internetbundel van 1000 MB nemen. Daarmee heb je voor minder dan 15 euro een zeer compleet Sim Only abonnement. Ideaal om via een betrouwbaar netwerk bereikbaar te zijn en om overal te whatsappen en het nieuws te checken.

Heb je geen behoefte aan een internetbundel, maar bel je juist veel? Voor minder dan 15 euro kun je bij Simyo onbeperkt bellen. Onze onbeperkte belbundel kost namelijk 11 euro per maand. Hiermee kun je zoveel bellen én sms’en als je wil!

Sim Only van 20 euro: Grotere internetbundels gecombineerd met veel belminuten

Met een budget van 20 euro per maand zijn er veel Sim Only variaties waaruit je kunt kiezen. Met dit bedrag krijg je lekker veel MB’s en ben je overal mobiel bereikbaar. Je kunt bijvoorbeeld onbeperkt bellen en een internetbundel van 1000 MB nemen. Zijn je telefoongesprekken doorgaans niet zo lang? Dan kun je ook voor 300 belminuten in combinatie met 2000 MB gaan. Voor 18 euro heb je 100 belminuten en maar liefst 4000 MB. Ideaal om via 4G onderweg in de trein video’s te streamen. Dat is die extra euro wel waard, toch?

Sim Only van 30 euro: Onbeperkt bellen én zo veel mogelijk MB’s

Sim Only vergelijken 30 euro SimyoVoor minder dan 30 euro heb je de grootste Sim Only bundels van Simyo: onbeperkt bellen en 8000 MB. Dit betekent: zo veel bellen en sms’en als je wil én heel veel MB’s. Ideaal als je bijvoorbeeld op kamers woont en vaak met vrienden en familie back home belt. Of als je het druk hebt en niet zo vaak op visite kan bij je ouders als je had gehoopt. Je kunt ze dan zo vaak en zo lang spreken als je wil.

Ongeacht je budget: dit zit altijd bij de prijs inbegrepen

Bij Simyo kun je altijd gratis rekenen op een aantal gratis extra’s. Deze voordelen zijn inbegrepen bij elk Sim Only abonnement. Ongeacht of je een klein óf groot maandbudget hebt.

Bundels bijkopen

Kom je onverwacht niet uit met je bundels? Je kunt op elk moment belminuten of MB’s bijkopen. Zo blijf je bellen, sms’en en mobiel internetten voor een vast, laag tarief. De extra belbundel kost 2 euro en bevat 50 belminuten of sms’jes. De extra internetbundel kost 5 euro en bestaat uit 500 MB. Je kunt de bundels bijkopen via Mijn Simyo of met de Mijn Simyo app, zo vaak als je wil!

Altijd gratis je bundels aanpassen

Sim Only vergelijken bundels aanpassen SimyoKomt het vaker voor dat je minuten of MB’s overhoudt of juist tekortkomt? Je kunt dan je bundels aanpassen. Heb je bijvoorbeeld de onbeperkte belbundel, maar bel je maandelijks minder dan 300 minuten? Dan kun je gratis overstappen naar de goedkopere belbundel met 300 minuten. Wanneer je maar wil. Ook dit kan via Mijn Simyo en met de Mijn Simyo app. De bundelwijziging gaat altijd op de eerste dag van de nieuwe maand in.

Betrouwbaar netwerk

Sim Only vergelijken betrouwbaar KPN netwerk SimyoSimyo gebruikt het mobiele netwerk van KPN. Dit is het betrouwbaarste mobiele netwerk met het laagste storingspercentage, aldus de Consumentenbond. KPN scoort een storingspercentage van 1,6 procent bij bellen en 2,8 procent bij internetten, wat lager is dan bij andere mobiele netwerken.

Goede service

Sim Only vergelijken goede service SimyoBij Simyo kun je altijd rekenen op goede service. Dat zeggen we niet zomaar, want vorig jaar werd Simyo uitgeroepen tot het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Dit terwijl er nog nooit eerder een telefoonprovider überhaupt genomineerd was! Daarnaast zijn we al 12 keer op rij uitgeroepen tot beste mobiele provider volgens de Consumentenbond en hebben we de prijs voor klantvriendelijkste telecombedrijf ook al een paar keer mogen ontvangen. We proberen je dus altijd goed te helpen en je hebt ons, vanwege zeer korte wachttijden, altijd supersnel aan de lijn!

Welke mogelijkheden ga jij voor Sim Only vergelijken? Tip: sluit, zodra je weet welke bundels je kiest, een abonnement af via de Simyo Vriendendeal van een vriend die al bij Simyo zit. Je krijgt dan 10 euro korting op je eerste telefoonrekening!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.