Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

De Samsung Galaxy S21 is onthuld
Terug naar overzicht
536x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Telefoons & Tech |

De Samsung Galaxy S21 is een feit en dit is wat je moet weten

Samsung’s succesnummer van vorig jaar heeft nu al een opvolger, de Samsung Galaxy S21. De welbekende en goedlopende S20 had al zo veel fijne features, daar doet deze nieuwe Samsung nog een schepje bovenop. We zetten het even voor je op een rij. Handig, voor als je nog een nieuw toestel zoekt voor bij je Sim Only.

De onthulling van de Samsung Galaxy S21 was de eerste grote aankondiging van 2021. Tijdens een online event  op de website van Samsung werden alle (nieuwe) features van het toestel uit de doeken gedaan.

Wat zijn de specs van de Samsung Galaxy S21?

Specificaties Samsung Galaxy S21Met een voorganger die als een van de beste smartphones ter wereld wordt gezien, waren de verwachtingen van de S21 hoog natuurlijk. Want wat moet deze nieuwe Samsung Galaxy dan wel niet zijn? Goed om te weten is dat de S21 in drie varianten komt: S21, S21+ en S21 Ultra. Het is duidelijk dat Samsung met de opvolger vooral boven het maaiveld uit wil steken wat betreft cameracapaciteiten. Als fanatiek fotograaf zwicht je waarschijnlijk voor de S21 Ultra; deze gaat je de beste kiekjes opleveren. Hoe het verder zit met de vormgeving, camera, batterij en accessoires? We delen het graag met je.

In vijf kleuren

Wit, grijs, violet en roze; dat zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen voor de standaard S21. Of, zoals Samsung het zelf noemt: Phantom White, Phantom Gray, Phantom Violet en Phantom Pink. De Plus komt in zilver, zwart en violet en de S21 Ultra is voorlopig alleen verkrijgbaar in zwart en zilver, oftewel Phantom Black en Phantom Silver. Maar we hebben ook twee kleuren-in-één voorbij zien komen: violet met roze camerablok. En ja, dat ziet er veel chiquer uit dan het klinkt. 

Hoe zit het met de camera?

Dan de camera van de nieuwe Samsung Galaxy. Aan de voorkant blijft alles zoals het was, met een cameragaatje bovenaan in het midden van het scherm. Met een 10-MP selfiecamera kom je bij de S21 en de S21 Plus al snel goed uit de verf. Maar met een 40-MP variant op de Ultra ben je instant tevreden met jezelf. Goed voor je ego! 

Aan de achterzijde is het een en ander aangepast. Alle modellen hebben een groter camera-eiland gekregen dat doorloopt tot iets over de randen. Een designtrucje dat heel mooi uitpakt. Qua prestaties verandert er niet zo veel voor de S21 en de S21 Plus. En dat hoeft ook niet want met een 12 megapixel hoofdcamera, een 12 megapixel groothoeklens en een 64 megapixel telelens met 3 keer optische zoom maak je gewoon hele goede foto’s, overdag en ‘s nachts. Je kunt video’s in 8k opnemen en een snapshot van 33 megapixels maken.

Een ander verhaal wordt het bij de Galaxy S21 Ultra. Met vier lenzen en een flitser is het camerablok een stuk groter dan bij de standaard modellen. En groter is in dit geval beter. De Ultra heeft een betere sensor en laser-autofocus. Wat je daarvoor terugkrijgt? Scherpere, realistischer foto’s. Tel daarbij op twee telelenzen met 3 keer en 10 keer optische zoom en jij wordt met een beetje goede wil de nieuwe paparazzi fotograaf van Nederland. Ook al zoom je meer dan 10 keer in, je foto blijft scherp! En alle Samsung Galaxy S21-modellen hebben 5G-ondersteuning waardoor je jouw perfecte plaatjes nog makkelijker met de wereld deelt. 

Wat je wilt weten over de batterij

De nieuwe Samsung S21 Plus krijgt een kleine boost in batterijcapaciteit, van 4500 mAh naar 4800 mAh. Hij houdt het dus langer vol dan zijn voorganger. De andere modellen houden de batterijcapaciteit die ze inmiddels gewend waren  (4000 mAh voor de S21 en 5000 mAh voor de S21 Ultra). En, jawel, Samsung heeft het snelladen nog een extra push gegeven. De Galaxy S21 Ultra kan snelladen via een 65 Watt-oplader maar werkt ook met minder krachtige opladers. Binnen no-time staat je smartphone weer aan jouw zijde. Draadloos opladen, ook dat kan de nieuwe Samsung Galaxy S21. En maar liefst twee keer zo snel als de S20. 

Oplader en oortjes; wel? Niet?

Jammer voor jou, fijn voor het milieu (en Samsung) maar in de doos van de nieuwe Samsung Galaxy S21-modellen ga je geen opladers en oortjes vinden. Apple begon daar in 2020 mee en dus kan Samsung niet achterblijven. Het scheelt fabrikanten een hoop e-waste door niet standaard meer oortjes en opladers mee te leveren. En zeg nou eerlijk, jij hebt vast ook nog wel het een en ander aan oortjes en laders liggen die je nog gewoon kunt gebruiken? Daarom. Wat er wel in de doos zit is een usb-c kabel. 

Ga je pre-orderen, dan wordt je beloond. Bij je Samsung Galaxy S21 krijg je Galaxy Buds Pro of Buds live oortjes met een Galaxy SmartTag (t.w.v. max 258 euro). Heb je een nieuw toestel nodig, dan is dit zeker iets om rekening mee te houden. 

Samsung Galaxy S21 of S21 Plus of S21 Ultra: wat is jouw type?

Welk type Samsung S21 past bij jouEén serie, drie modellen. Alle toestellen krijgen nieuwe soc's met 5G-ondersteuning en ondersteunen in ieder geval 25W-snelladen. De Galaxy S21 en Galaxy S21+ krijgen Full-HD+-LTPS-schermen met verversingssnelheden van 120Hz. Het grootste verschil tussen de S21 en de S21 Plus is het formaat. De S21 Ultra is nog een tikkie groter maar overstijgt deze twee en zijn voorganger vooral qua camerawerk. Hoewel ook andere features van dit model net even wat indrukwekkender zijn. Zo krijgt de S21 Ultra Wi-Fi 6E-ondersteuning en een beter scherm met adaptive refresh rate, iets waar je accu blij van wordt. Bovendien ondersteunt de Ultra de S-pen. Maar, daar moet je wel voor dokken. Hieronder zie je de belangrijkste specs van de drie overzichtelijk op een rijtje. 

Galaxy S21 Galaxy S21+ Galaxy S21 Ultra
Gewicht 171 gram 202 gram 229 gram
Afmetingen 151,7 x 71,2 x 7,9 millimeter 161,5 x 75,6 x 7,9 millimeter 165,1 x 75,6 x 8,9 millimeter
Scherm 6,2 inch Infinity-O Amoled 120 Hz 6,7 inch Infinity-O Amoled 120 Hz 6,8 inch QHD+ amoled 120 Hz
Schermresolutie 2400x1080 pixels 2400x1080 pixels 3200x1440 pixels
Processor 64-bit octacore, maximaal 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,8 GHz 64-bit octacore, maximaal 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,8 GHz 64-bit octacore, maximaal 2,9 GHz + 2,8 GHz + 2,2 GHz
Werkgeheugen 8 GB 8 GB 12/16 GB
Opslaggeheugen 128 / 256 GB 128 / 256 GB 128/256 / 512 GB
Besturingssysteem Android 11 Android 11 Android 11
Camera Ultra-wide: 12 megapixel
Wide-angel: 12 megapixel
Telelens: 64 megapixel
Ultra-wide: 12 megapixel
Wide-angel: 12 megapixel
Telelens: 64 megapixel
Ultra-wide: 12 megapixel
Wide-angel: 108 megapixel
Telelens: twee keer 10 megapixel
Selfiecamera 10 megapixel 10 megapixel 40 megapixel
Batterij 4000 mAH 4800 mAh 5000 mAh
Extra’s ondersteunt eSIM, snelladen, gezichtsherkenning ondersteunt eSIM, snelladen, gezichtsherkenning ondersteunt eSIM, snelladen, gezichtsherkenning
Adviesprijs Vanaf 849 euro 1049 euro Vanaf 1249 euro

Wanneer is de nieuwe Samsung verkrijgbaar?

Ongeduldig? Dat was de nieuwe Samsung Galaxy ook. Waar zijn broers meestal in februari pas het levenslicht zagen, kwam de S21 al op 14 januari al tevoorschijn. Op diezelfde dag kun je al pre-orderen en vanaf 29 januari gaat de serie officieel in de verkoop.

Wat kost de Galaxy S21 dan?

Prijs Samsung Galaxy S21Met een losse verkoopprijs die start bij 849 euro is de Galaxy S21 iets goedkoper dan de adviesprijs van zijn voorganger, 50 euro om precies te zijn. Je hebt dan de 128GB-versie van de Samsung Galaxy S21. Wil je het dubbele aan opslag, dan betaal je 50 euro extra. Voor de grotere Samsung Galaxy S21 Plus moet je 1.049 euro neertellen en krijg je 128GB aan opslag. Nóg langer sparen mag je voor de Galaxy S21 Ultra, die komt met een prijskaartje van 1249 euro voor de versie met 12GB ram en 128GB opslagruimte. Kies je voor 512GB opslag en 16GB ram dan kom je aan 1429 euro. 

 

De Galaxy S21 ondersteunt eSIM. eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Handig en slim! En laat Simyo nou de voordeligste eSIM van Nederland hebben. Scheelt weer. Oh, en tot en met 31 maart betaal je geen aansluitkosten op alle Sim Only’s. 

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.