.

Crossy Road #apptoppers
Terug naar overzicht
7,113x gelezen

Je gebruikt je smartphone waarschijnlijk niet alleen om te whatsappen, bellen en mailen. Smartphonegames zijn óók heel populair. In deze aflevering van #Apptoppers bespreken we de leukste app van september: Crossy Road!

Dit spelletje is onze laatste #Apptopper van deze maand. Crossy Road is door de experts van All About Phones voorgedragen als leukste app van deze maand.

De leukste #Apptopper

Crossy RoadHet spelletje is eenvoudig én vermakelijk. Je doel is simpel: je bent een kip die de weg moet oversteken. Ondertussen moet je wel uitkijken voor aankomend verkeer. Word je aangereden? Dan is het game over. Je bent ook af als je te langzaam oversteekt.

Naarmate je verder in het spel komt, wordt het steeds lastiger om de weg over te steken, aangezien deze steeds breder wordt. Dit zorgt ervoor dat Crossy Road blijft vermaken.

Download ‘m nu!

Crossy Road is een spelletje dat je écht zelf moet ervaren om erachter te komen hoe vermakelijk het is. Het goede nieuws is dat je ‘m gratis kunt downloaden voor de iPhone en Android-smartphones. Probeer het zelf.

Android-app

iOS-app

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.