.

Terug naar overzicht
6,393x gelezen

Bijna 8 jaar geleden zag de eerste app ter wereld het daglicht. Inmiddels zijn er meer dan 650.000 apps beschikbaar. Bij Simyo kunnen we ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vragen we in deze rubriek aan Simyo bellers om hun top-3 favoriete apps te delen. Deze week is dat Simyo beller Ahmed. De oplettende lezer kent hem vast nog wel van de Vraag het een Beller actie.

Ahmed, je testte naast 4G ook de nieuwe Mijn Simyo-app voor ons. En met je bedrijf Manyvisions ontwikkel je zélf apps voor klanten. Wie kunnen we beter vragen om een top-3 dan jij?

Ik heb inderdaad een aantal favoriete apps!

Vertel!

Naast de standaard apps zoals Facebook, Twitter en Whatsapp, zijn Timehop, pwSafe en Plex apps die ik vaak gebruik.

Wat is er zo goed aan deze apps?

Timehop is echt geweldig. Deze app geeft je elke ochtend een herinnering aan iets wat je jaren geleden op social media hebt gepost. De grappigste dingen komen weer voorbij! Dan PwSafe: een must voor iedereen die bij honderd verschillende websites een wachtwoord en account heeft. De app synchroniseert met iCloud en Dropbox en het is een betaalbaar alternatief om je wachtwoorden op één plek te bewaren. Als laatste Plex: een tool waarmee je ál je gedownloade media beheert, op elk apparaat. Hoe vet is dat?

Klinkt goed! En wat was jouw oordeel over de Mijn Simyo app (wij houden onze adem in)?

Ik was één van de gelukkigen die de proefversie mocht testen. De Mijn Simyo app werkt prima! Met de nieuwe functie om je bundel via de app wijzigen, lijkt ‘ie helemaal compleet te zijn.

Dan een kijkje in de glazen bol: hoe denk je dat apps er in de toekomst uitzien?

Op korte termijn denk ik dat gezondheid-apps steeds belangrijker worden. Gekoppeld aan een product om bijvoorbeeld het zuurstofgehalte in je bloed te meten. Verder voorspel ik dat over vijf jaar veel voorwerpen één of meerdere sensoren hebben. Denk aan je koelkast of auto. Via bijbehorende apps kun je dan instellingen wijzigen of data inzien. Wel alvast een oproep aan telefoonfabrikanten: zorg dat accu’s van smartphones en tablets tegen die tijd ook wat langer meegaan!

Nog één keer de favoriete apps van Ahmed op een rij:

1. Timehop

timehop

2. Plex

plex

3. pwSafe

unnamed

Wil jij ook je favoriete app top-3 delen met alle Simyo bellers? Stuur dan een mailtje naar webcare@simyo.nl en we nemen contact met je op. 

 

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.