.

ochtendhumeur
Terug naar overzicht
24,036x gelezen

Stap jij ook altijd met het verkeerde been uit bed, ben je vaak niet te genieten in de vroege uren en snooze je liever 10 keer dan dat je van een goed ontbijt geniet? Wij selecteerden 5 apps die jou helpen je ochtendhumeur tegen te gaan. Zo worden je ochtenden ineens een stuk prettiger.

Droom zacht

Niets is vervelender dan in een diepe slaap te zijn en wakker te schrikken van een piepend alarm. Geen wonder dat ook je humeur dan meteen op onweer staat. De app Sleep Cycle Alarm houdt je slaapritme bij. Je wordt in je minst diepe slaap gewekt, rond de tijd die jij zelf instelt. Daarnaast geeft de app ook nog eens een heel handig overzicht van je slaapcyclus.

  • Sleep Cycle Alarm is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Klaar voor de start

Kun je wel tegen een geintje? Dan is dit de app die je op je smartphone wilt installeren. De wekker van de app Alarmy blijft geluid maken, totdat je een bepaalde taak hebt volbracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wiskundesom die je moet oplossen. Kleine kans dat je in bed blijft liggen, grote kans dat je binnen no time wakker bent.

  • Alarmy (Sleep If U Can) is gratis verkrijgbaar voor Android

Kledingcrisis

Mocht je toch nét iets te lang in bed liggen, waardoor je nu tijd te kort komt om een outfit uit te kiezen, dan is de app Smart Closet je redder in nood. Je zoekt de avond van tevoren per webshop je items bij elkaar, maakt er een collage van en voilà! Zo kun je de volgende ochtend wat langer uitslapen en heb je de rest van de dag minder stress.

  • Smart Closet is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android 

Smaakvolle start van de dag

Stel, je hebt wat extra tijd over voor een iets uitgebreider ontbijt. Dan heb je veel aan de app Healthy Recipes. Met duizenden ontbijtrecepten eet je de komende jaren iedere ochtend iets anders. Naast dat het voor jezelf natuurlijk heel erg lekker is, bezorg je je (eventuele) partner hier misschien ook wel een vrolijke ochtend mee.

  • Healthy Recipes is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 Vermijd de polonaise

Je ochtendroutine heb je inmiddels overleefd, maar nu moet je de weg nog op. De ochtendspits is iets waar geen enkele Nederlander op zit te wachten. Met de app Het Verkeer Pro word je via een live feed constant gewaarschuwd voor files op je route. Je checkt dus van tevoren met één snelle klik of je beter een andere route kunt nemen.

  • Het Verkeer Pro is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Wakker worden zonder ochtendhumeur is iets wat iedereen graag zou willen. Heb je zelf nog handige apps die niet in dit rijtje staan? Laat het ons weten!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.