Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Simyo App update
Terug naar overzicht
1,613x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Nieuws | Sim only | Simyo |

Vernieuwde Mijn Simyo app nu beschikbaar

Vandaag geven we een nieuwe update uit van de Mijn Simyo app. We gaven de app onlangs een grote opknapbeurt en met de nieuwe update verwerken we de feedback van onze klanten. Vanaf vandaag is de vernieuwde Mijn Simyo app te downloaden voor Android en iOS. In dit artikel lees je wat er allemaal nieuw is.

Goede klantenservice Simyo

Bij de ontwikkeling van de app gaven de Simyo klanten waardevolle feedback waarmee we de app verder konden verbeteren. Zo is de Mijn Simyo app nu met een inlogcode beter beveiligd en hebben we deze inlogmethode op basis van de feedback makkelijker en sneller gemaakt. Vond je het onhandig om steeds opnieuw in te loggen? Je kunt nu zelf kiezen om de app je wachtwoord of inlogcode te laten onthouden. Hierdoor is het nu ook mogelijk om ingelogd te blijven. De nieuwe versie van de Mijn Simyo app is geschikt voor iedere iOS- of Android-telefoon.

Wat is er allemaal nieuw aan de Mijn Simyo app?

De Mijn Simyo app is overzichtelijker en uitgebreider dan voorheen. Hieronder lees je de nieuwe functies van de app.

Fris uiterlijk

De app heeft een fris design gekregen en ziet er nu hetzelfde uit als Mijn Simyo, waardoor hij lekker herkenbaar is. Bij het opfrissen van het ontwerp lag de nadruk op de gebruiksvriendelijkheid van de app. Je verbruik is nog steeds direct inzichtelijk. Nieuw is dat je het ziet als je buiten je bundel belminuten of MB’s verbruikt. Zo is het nog makkelijker om te zien als je extra kosten maakt. Verder zijn je facturen gemakkelijker te bekijken en kun je ze nu ook betalen vanuit de app.

Mijn Simyo app nu beveiligd door inlogcode

De Mijn Simyo app is nu beveiligd met een inlogcode, die je zelf instelt. Je bepaalt zelf of je deze code elke keer bij het opstarten van de app weer wil invoeren of dat je wil dat de app jouw inlogcode onthoudt.

Makkelijk MB’s bijkopen

Het kan wel eens gebeuren dat je voor het einde van de maand al je MB’s hebt verbruikt. Je kunt via de Mijn Simyo app nu MB’s bijkopen, zodat je met je smartphone online blijft. De extra internetbundel van Simyo is 500 MB groot en kost 5 euro. Kom je elke maand MB’s tekort of verbruik je juist veel minder MB’s? Dan kun je via de app een andere internetbundel nemen. Het formaat hiervan kun je elke maand aanpassen.

Nooit meer zonder Prepaid tegoed

Gebruik je Prepaid? De Mijn Simyo app is niet alleen voor Sim Only klanten verbeterd. Als je Prepaid van Simyo hebt, kun je met de app je verbruik bekijken. En je kunt de app nu ook gebruiken om je Prepaid tegoed op te waarderen.

Mijn Simyo app voor het hele gezin

Er kunnen meerdere telefoonnummers aan de Mijn Simyo app worden toegevoegd. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld als ouder het verbruik van je kind bekijken, waardoor je het overzicht houdt. Voor elk toegevoegd telefoonnummer kun je een andere inlogcode instellen. Dankzij deze mogelijkheid kan bijvoorbeeld je kind op jouw smartphone wél zijn eigen verbruik zien, maar niet die van jou.

Deel de Simyo VriendenDeal kortingslink

Met de nieuwe Mijn Simyo app deel je gemakkelijk je Simyo Vriendendeal kortingslink met anderen. Dit kan nu via sms, e-mail, WhatsApp en andere social media-apps. Zo is het voor jou nóg makkelijker om 10 euro korting te krijgen op je telefoonrekening! Degene die dankzij jou een Simyo abonnement afsluit, krijgt in de vorm van 10 euro korting op zijn telefoonrekening een mooi welkomstcadeau. Een win-winsituatie! Je leest hier alle ins en outs van hoe de Simyo VriendenDeal werkt.

Handige widget voor de Android-app

De Android-app heeft opnieuw een widget. Dit is een mini-app die je op je startscherm kunt plaatsen. Met de Mijn Simyo widget zie je direct hoeveel minuten en MB’s je nog overhebt. Hiervoor hoef je de app zelf niet op te starten, waardoor je tijd bespaart.

Nieuwe app mede te danken aan waardevolle feedback

“De nieuwe versie van de Mijn Simyo app is voor én met onze klanten ontwikkeld. Veel nieuwe functies zijn namelijk aan de hand van de waardevolle feedback ontwikkeld”, vertelt Bart Versteijlen, General Manager van Simyo. “Dankzij deze feedback hebben we de app in een maand tijd twee keer geüpdatet, zodat onze klanten tevreden blijven over de app. We blijven met ons team natuurlijk hard waren om de Mijn Simyo app verder te verbeteren.”

Downloaden

Simyo apps

De Mijn Simyo app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en de Play Store van Google. Tip: download de app-update als je smartphone is verbonden met een wifi-netwerk. Dit bespaart MB’s. Wil je meer informatie over de app? Ga dan naar onze Mijn Simyo app pagina.

We blijven werken aan de Mijn Simyo app

Wij zijn best wel een beetje trots op onze nieuwe app, maar het kan altijd beter. Werkt iets niet, of heb je een idee voor nieuwe functies? Laat het dan vooral weten, want we stoppen nooit met het verbeteren van de app. We horen op het Simyo Forum graag wat je van de app vindt!

Overzicht Mijn Simyo app

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.