.

Simyo App update
Terug naar overzicht
10,301x gelezen

Vandaag geven we een nieuwe update uit van de Mijn Simyo app. We gaven de app onlangs een grote opknapbeurt en met de nieuwe update verwerken we de feedback van onze klanten. Vanaf vandaag is de vernieuwde Mijn Simyo app te downloaden voor Android en iOS. In dit artikel lees je wat er allemaal nieuw is.

Goede klantenservice Simyo

Bij de ontwikkeling van de app gaven de Simyo klanten waardevolle feedback waarmee we de app verder konden verbeteren. Zo is de Mijn Simyo app nu met een inlogcode beter beveiligd en hebben we deze inlogmethode op basis van de feedback makkelijker en sneller gemaakt. Vond je het onhandig om steeds opnieuw in te loggen? Je kunt nu zelf kiezen om de app je wachtwoord of inlogcode te laten onthouden. Hierdoor is het nu ook mogelijk om ingelogd te blijven. De nieuwe versie van de Mijn Simyo app is geschikt voor iedere iOS- of Android-telefoon.

Wat is er allemaal nieuw aan de Mijn Simyo app?

De Mijn Simyo app is overzichtelijker en uitgebreider dan voorheen. Hieronder lees je de nieuwe functies van de app.

Fris uiterlijk

De app heeft een fris design gekregen en ziet er nu hetzelfde uit als Mijn Simyo, waardoor hij lekker herkenbaar is. Bij het opfrissen van het ontwerp lag de nadruk op de gebruiksvriendelijkheid van de app. Je verbruik is nog steeds direct inzichtelijk. Nieuw is dat je het ziet als je buiten je bundel belminuten of MB’s verbruikt. Zo is het nog makkelijker om te zien als je extra kosten maakt. Verder zijn je facturen gemakkelijker te bekijken en kun je ze nu ook betalen vanuit de app.

Mijn Simyo app nu beveiligd door inlogcode

De Mijn Simyo app is nu beveiligd met een inlogcode, die je zelf instelt. Je bepaalt zelf of je deze code elke keer bij het opstarten van de app weer wil invoeren of dat je wil dat de app jouw inlogcode onthoudt.

Makkelijk MB’s bijkopen

Het kan wel eens gebeuren dat je voor het einde van de maand al je MB’s hebt verbruikt. Je kunt via de Mijn Simyo app nu MB’s bijkopen, zodat je met je smartphone online blijft. De extra internetbundel van Simyo is 500 MB groot en kost 5 euro. Kom je elke maand MB’s tekort of verbruik je juist veel minder MB’s? Dan kun je via de app een andere internetbundel nemen. Het formaat hiervan kun je elke maand aanpassen.

Nooit meer zonder Prepaid tegoed

Gebruik je Prepaid? De Mijn Simyo app is niet alleen voor Sim Only klanten verbeterd. Als je Prepaid van Simyo hebt, kun je met de app je verbruik bekijken. En je kunt de app nu ook gebruiken om je Prepaid tegoed op te waarderen.

Mijn Simyo app voor het hele gezin

Er kunnen meerdere telefoonnummers aan de Mijn Simyo app worden toegevoegd. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld als ouder het verbruik van je kind bekijken, waardoor je het overzicht houdt. Voor elk toegevoegd telefoonnummer kun je een andere inlogcode instellen. Dankzij deze mogelijkheid kan bijvoorbeeld je kind op jouw smartphone wél zijn eigen verbruik zien, maar niet die van jou.

Deel de Simyo VriendenDeal kortingslink

Met de nieuwe Mijn Simyo app deel je gemakkelijk je Simyo Vriendendeal kortingslink met anderen. Dit kan nu via sms, e-mail, WhatsApp en andere social media-apps. Zo is het voor jou nóg makkelijker om 10 euro korting te krijgen op je telefoonrekening! Degene die dankzij jou een Simyo abonnement afsluit, krijgt in de vorm van 10 euro korting op zijn telefoonrekening een mooi welkomstcadeau. Een win-winsituatie! Je leest hier alle ins en outs van hoe de Simyo VriendenDeal werkt.

Handige widget voor de Android-app

De Android-app heeft opnieuw een widget. Dit is een mini-app die je op je startscherm kunt plaatsen. Met de Mijn Simyo widget zie je direct hoeveel minuten en MB’s je nog overhebt. Hiervoor hoef je de app zelf niet op te starten, waardoor je tijd bespaart.

Nieuwe app mede te danken aan waardevolle feedback

“De nieuwe versie van de Mijn Simyo app is voor én met onze klanten ontwikkeld. Veel nieuwe functies zijn namelijk aan de hand van de waardevolle feedback ontwikkeld”, vertelt Bart Versteijlen, General Manager van Simyo. “Dankzij deze feedback hebben we de app in een maand tijd twee keer geüpdatet, zodat onze klanten tevreden blijven over de app. We blijven met ons team natuurlijk hard waren om de Mijn Simyo app verder te verbeteren.”

Downloaden

Simyo apps

De Mijn Simyo app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en de Play Store van Google. Tip: download de app-update als je smartphone is verbonden met een wifi-netwerk. Dit bespaart MB’s. Wil je meer informatie over de app? Ga dan naar onze Mijn Simyo app pagina.

We blijven werken aan de Mijn Simyo app

Wij zijn best wel een beetje trots op onze nieuwe app, maar het kan altijd beter. Werkt iets niet, of heb je een idee voor nieuwe functies? Laat het dan vooral weten, want we stoppen nooit met het verbeteren van de app. We horen op het Simyo Forum graag wat je van de app vindt!

Overzicht Mijn Simyo app

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.