.

Simyo Header van normaal abonnement naar Sim Only
Terug naar overzicht
17,243x gelezen

Steeds meer mensen nemen een Sim Only abonnement. In dit artikel leggen we de verschillen uit tussen een normaal abonnement en Sim Only. Ook lees je hoe je overstapt van een normaal abonnement naar Sim Only.

Wat is een normaal abonnement?

Simyo mogelijkheden voor slechtzienden en slechthorendenMet een normaal abonnement kun je mobiel bellen, sms’en en internetten. Bij het afsluiten van een normaal abonnement ontvang je van de provider een simkaart en mobiele telefoon. De telefoon betaal je tijdens de abonnementsperiode af.

Wat is Sim Only en hoe neem je er een smartphone bij?

Met een Sim Only abonnement kun je mobiel bellen, sms’en en internetten. Je krijgt bij een Sim Only abonnement van de provider alleen een simkaart. De mobiele telefoon of smartphone moet je zelf kopen, maar je kunt er ook eentje gebruiken die je al hebt. Die telefoon moet dan wel simlockvrij zijn.

Wat zijn de voordelen van Sim Only?

Sim Only heeft ten opzichte van een normaal abonnement een aantal voordelen.

Lage maandelijkse kosten

Goede klantenservice SimyoBij Sim Only betaal je de smartphone tijdens je abonnementsperiode niet af. Je hebt de smartphone namelijk al betaald. Dit zorgt ervoor dat je maandelijkse lasten met Sim Only lager liggen dan bij een normaal abonnement. Een Sim Only abonnement waarbij je zelf een smartphone koopt is goedkoper dan een abonnement waarbij je de smartphone tijdens de abonnementsperiode afbetaalt.

Bepaal je eigen genoeg met aanpasbare bundels

Simyo Sim OnlyMet Sim Only van Simyo kun je elke maand de hoogte van je bel- en internetbundels gratis naar boven en beneden aanpassen. Als blijkt dat je telkens MB’s overhoudt, kun je een kleinere internetbundel nemen die minder geld kost. Ongeacht de duur van je abonnement.

Maandelijks opzegbaar

Simyo lekker bezigSimyo biedt een Sim Only abonnement aan dat maandelijks gratis opzegbaar is. Je zit dan nergens aan vast. De bel- en internetbundels zijn bij een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement wel iets duurder dan bij een abonnement van een jaar.

Hoe stap ik over van een normaal abonnement naar Sim Only?

extra kostenJe kunt overstappen op Sim Only als je abonnement is afgelopen. Bij Simyo regel je dat op de Sim Only pagina. Op die pagina bepaal je de hoogte van je bel- en internetbundels. Daarna heb je de mogelijkheid om je huidige telefoonnummer mee te nemen naar je Sim Only abonnement. Simyo kan voor jou gratis je huidige abonnement opzeggen en de overstap naar Sim Only regelen.

Nummerbehoud

Het is altijd mogelijk om je huidige telefoonnummer mee te nemen als je overstapt van normaal abonnement naar Sim Only. Je nieuwe provider regelt dit gratis voor je. Nummerbehoud is een nauwkeurig taakje. Je leest er meer over op onze nummerbehoud-pagina.

Nieuw nummer

Bij het afsluiten van een Sim Only abonnement kun je er ook voor kiezen om een nieuw nummer te nemen. Dit is gratis. Het nadeel hiervan is wel dat je je familie, vrienden en collega’s moet informeren over je nieuwe telefoonnummer.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.