Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

smart kleding
Terug naar overzicht
2,568x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Slimme gadgets |

Smart kleding: 5 bijzondere kledingstukken die je kunt koppelen aan je smartphone

Smartphones, smartwatches, smart koelkasten en smart speakers: dat kennen we inmiddels wel. Maar heb je al gehoord van smart kleding? Dat zijn kledingstukken vol technologie, die doorgaans samenwerken met je smartphone. Je kunt er bijvoorbeeld je telefoon mee bedienen, hartslag meten of de gezondheid van je baby monitoren. Dit zijn de 5 bijzonderste kledingstukken die je kunt koppelen aan je smartphone!

Spinali-badkleding: maak van zonnebaden geen zonnebraden

Tijdens zonnige zomermaanden gebeurt het zelfs de voorzichtigste zonaanbidders weleens: verbranden. Met een bikini of zwembroek van Spinali Design is dat nergens meer voor nodig. In de app voer je in wat je huidtype is. Ga je zonnebaden? Dan geeft de app dankzij een uv-sensor in de kleding precies aan wanneer je moet bijsmeren of verkassen naar een plekje in de schaduw. De badkleding en sensor zijn waterproof (duh!). Naast een uv-sensor hangt er ook een stevig prijskaartje aan. Van minimaal 150 euro.

Jacquard: kek jack voor veilig fietsen

Ben jij een van die miljoenen Nederlanders die dagelijks naar het werk fietst? Super! Dat is namelijk hartstikke gezond én duurzaam. Maar je smartphone bedienen op de fiets is even onhandig als onveilig. Google en Levi’s hebben daar iets op gevonden: Jacquard. Met dit kekke jack (à 330 euro) kun je je smartphone snel, simpel en veilig bedienen. De linkermouw is namelijk een touchpad, waarmee je via bluetooth de smartphone in je broekzak of tas kunt bedienen.

Volgende nummer opzetten, telefoontje opnemen of checken hoe laat het is? Wrijf even over de mouw. Is je Uber gearriveerd? Dan trilt de jas of licht er een ledlampje op. Met de app stel je precies in met wat voor gebaren je welke functies wilt activeren. Gaat ‘ie in de wasmachine? Vergeet dan niet om de batterij (een soort manchetknoop) eraf te halen!

OMsignal: voor mensen die van sporten een sport maken

Een slim sporthorloge van bijvoorbeeld Fitbit, Garmin en TomTom is een must voor ieder beweeglijk type. Maak jij van sporten echt een sport? De OMsignal smartsportkleding helpt je je beste beentje voor te zetten.

Vergeleken met een sporthorloge hebben deze kledingstukken van zo’n 150 euro twee grote voordelen: 1) dankzij de ECG-technologie meten ze je hartslag accurater en 2) ze registreren ook je ademhaling. Via bluetooth worden alle gegevens naar je smartphone gestuurd. Hoe fit ben je? En hoe goed is je gezondheid? Je ziet het allemaal direct in de OMsignal-app. De collectie van het Canadese healthtech-bedrijf bestaat naast uit slimme sportbeha’s en -shirts tevens uit slimme slaapkleding. En ook deze kledingstukken kunnen gewoon in de wasmachine.

Owlet Smart Sock 2: gezondheid monitoren wordt kinderspel

Voor 5,50 euro kun je vier paar babysokken bij de HEMA kopen. Terwijl je voor één Owlet Smart Sock 2 260 euro neertelt. Het verschil? De HEMA-sokken zijn lekker warm, de Owlet-sok is een soort medisch mini-testlab voor je baby.

Ben jij een nogal bezorgd type bij wie de zorgen over de gezondheid van je kindje je niet in de kouwe kleren gaan zitten? De Owlet-sokken maken van jou een heuse thuisdokter. Met een zogenaamde pulsoximeter, een instrument dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, meet je namelijk of de hartslag goed is en hoeveel zuurstof er in het bloed zit. Via de Connected Care-app kun je mogelijke gezondheidsissues van je kindje opsporen, zoals slaapverstoringen, longontsteking, hartproblemen en aanwezigheid van het verkoudheidsvirus. Let op: een sok kan nooit een dokter vervangen.

LikeAGlove: passen en meten met deze smartlegging

Je koopt graag kleding online. Maar trek je de kleren thuis aan, dan blijken ze nét niet te passen. Herkenbaar? Dan is de LikeAGlove-smartlegging iets voor jou. De legging meet namelijk precíes jouw lichaamsafmetingen. In de app zie je vervolgens welke modellen en maten van welke merken bij jou als gegoten zitten. Hoe de app dit weet? Omdat andere mensen met dezelfde lichaamsafmetingen hebben ingevoerd hoe de kleding zit. Vanuit de app kun je meteen doorklikken naar webshops waar de kleding in kwestie te koop is.

Van een heel andere orde: dankzij de legging kun je ook bijhouden hoe je postuur verandert in de loop der tijd. Zie je in de app dat je uitdijt? Er is bijna geen krachtigere motivatie om meer te bewegen of minder te eten!

De opmars van smart kleding

Wearables zoals smartwatches zijn al jaren populair. Nu is ook smart kleding eindelijk voorbij het stadium van prototypes en presentaties op beurzen. Er zijn namelijk al redelijk wat slimme kledingstukken verkrijgbaar die functioneel, praktisch én mooi zijn – ook al zijn ze nog een beetje prijzig. Experts denken dat smart clothing een enorme groeimarkt is. Ze verwachten dat de omzet de komende jaren maar liefst zal verdrievoudigen.

Van om het lichaam naar in het lichaam?

Grote spelers zoals Apple en Samsung stappen nu enthousiast op deze sneltrein. Samsung is bijvoorbeeld druk in de weer met textiel dat energie opwekt via jouw bewegingen. En Apple ontwerpt kleren die via tastsignalen (zoals trillingen) en audio doven respectievelijk blinden helpen in het verkeer, bijvoorbeeld met navigeren. Ook in ontwikkeling: kleding die je met een app van kleur kunt laten veranderen. Handig, want zo kun je eindeloos combineren!

Of smart kleding here to stay is? Sommige visionairs beweren van niet. Zij denken dat chips met dit soort technologieën op een gegeven moment niet om maar ín ons lichaam zitten… Goed, zover zijn we nog niet. Laten we eerst maar eens kijken of slimme kleren (bij) ons passen!

Overweeg jij om smart kleding te kopen? Waarom wel of niet?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.