.

Terug naar overzicht
10,148x gelezen

Iedere dag gaan er zo’n 60 Simyo medewerkers naar het Simyo kantoor om ervoor te zorgen dat alles bij Simyo op rolletjes loopt. En vanaf nu kan iedereen een kijkje nemen in ons kantoor! Simyo heeft namelijk als eerste telecom provider van Nederland zijn volledige kantoor op Google Streetview gezet.

Iedereen bij elkaar!

Bij Simyo zit bijna iedereen in één ruimte. Klantenservice, Marketing team, Technische staf én zelfs de baas. Iedereen zit op één open vloer. Zo blijven de lijntjes kort en kan er supersnel en effectief gewerkt worden. En niet onbelangrijk; met z’n allen op één vloer is natuurlijk ook supergezellig!

Beetje opgelapt...

Dinsdag 9 december was het zover. “Google kwam langs om ons kantoor op de foto te zetten. Eerlijk is eerlijk, het is altijd heel netjes bij ons, maar we hebben de boel wel eerst een beetje opgelapt. Als de schoolfotograaf vroeger langskwam trok je ook iets leuks aan!” Aldus Alex Reijgersberg, community manager bij Simyo. Met een speciale camera stond alles binnen twee uur op de gevoelige plaat.

Simyo_Google360-3 Simyo_Google360-4

Hint & Vind

Om de Google Streetview tour extra leuk te maken hebben we het Hint en Vind spel in het leven geroepen. Vanaf 26 december plaatsen we elke twee weken een hint op onze Facebookpagina. Raad de hint, speur ‘m op in ons kantoor met Google Streetview, post een screenshot van het gevonden voorwerp op Facebook en je maakt kans op een verrassingspakket! Je bent nooit te oud voor een goede speurtocht, toch? Houd de Facebookpagina dus goed in de gaten: 26 december plaatsen we de eerste hint.

Hintenvind_blog

Belangrijk om te weten: Alle goede inzendingen maken kans op het verrassingspakket. Dus ook als iemand al een screenshot van de hint heeft geplaatst, is het de moeite waard om ‘m ook op te zoeken en te posten in comments. Nieuwsgierig geworden? Neem hier alvast een kijkje in ons kantoor!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.