Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Terug naar overzicht
5,206x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

6 slimme muziek apps voor de echte muziekliefhebbers

Ga jij de deur niet uit zonder een vrolijk deuntje in je oren? Of kun je alleen werken met fijne achtergrondmuziek? Waarschijnlijk luister je vooral muziek via je smartphone. Wil je als muziekliefhebber zoveel mogelijk uit je telefoon halen? Lees dan snel verder: zes muziek apps waar muziek in zit!

Ontdek nieuwe bandjes met deze app

App: Earbits
Voor: Apple, Android – voor smartphone en tablet
Prijs: Gratis

App_Icon_EarbitsEarbits een app die onbekende bandjes selecteert, netjes ondergebracht in verschillende muziekgenres. Als alle bekende nummers op de radio een beetje je neus (of oren) uitkomen, dan is deze app een verfrissend alternatief. Naast een muziekgenre – zoals hiphop, pop of rock – kun je ook een bepaalde ‘mood’ kiezen. Sta je op het punt een flinke workout te doen, dan kies je de ‘Get moving’ playlist. Of selecteer de playlist ‘Coffeehouse’ als je een rustig achtergrondmuziekje wilt. Handig! Nadeel van de app: er zitten veel goede nummers tussen, maar niet álle bandjes zijn muzikaal gezien van de beste kwaliteit. Gelukkig kun je een nummer altijd overslaan.

Werelds radio luisteren   

App: TuneIn
Voor: Apple, Android – voor smartphone en tablet
Prijs: Gratis          

Beetje uitgekekenApp_Icon_tunein op de Nederlandse radiostations? Maar wat als je kon kiezen uit 70.000 radiostations en 2 miljoen podcasts, van over de hele wereld? Via TuneIn heb je toegang tot al deze stations en je kunt ze indelen op categorie. Zo hoor je opeens een populair radiostation uit Los Angeles, of volg je een sportverslag in Australië. De mogelijkheden zijn ‘grenzeloos’. Nadeel: Tijdens het testen van de app viel op dat de verbinding niet altijd even sterk is.

Doe mee aan The Voice!

App: The Voice: On Stage
Voor: Apple, Android – voor smartphone en tablet
Prijs: Gratis

App_Icon_thevoiceMuziek luisteren is leuk, maar de Mariah Carey of Elvis in je loslaten is nog veel leuker. Ben je fan van de The Voice of Holland maar zou je zelf niet zo snel meedoen? Dan speel je het gewoon op je telefoon met deze app. Je kunt ook naar anderen luisteren die hun talenten ten gehore brengen. Nadeel: in de gratis versie staan wel een aantal bekende artiesten om mee mee te zingen, maar niet zoveel.

Deuntje in je hoofd?

App: Shazam en SoundHound
Voor: Apple (Shazam en SoundHound), Android (Shazam en SoundHound) – voor smartphone en tablet
Prijs: Gratis

App_Icon_shazamKen je dat: je hoort een deuntje op de radio en het zit de rest van de dag in je hoofd. Maar je komt er maar niet achter welk nummer het is. Frustrerend! Met de app SoundHound kun je simpelweg een deuntje neuriën in je telefoon en de app vindt het liedje erbij. We hebben het drie keer uitgeprobeerd en de app had het twee van deApp_Icon_soundhound drie keer goed. Je kunt de app ook naar een nummer op de radio laten luisteren en zo de artiest en de titel vinden. De app Shazam doet hetzelfde (neuriën kan alleen niet) en is volgens sommige reviewers íets sneller in het vinden van een match, terwijl SoundHound weer beter werkt in een rumoerige omgeving. Je kunt ze natuurlijk ook allebei installeren voor dubbele muziek-zekerheid.

‘Daten’ met nieuwe muziek

App: Choosic
Voor: Apple, Android, Windows – voor smartphone en tablet
Prijs: Gratis

Of je nu Tinder App_Icon_choosicgebruikt of niet: je hebt er vast wel eens van gehoord. Door naar links of rechts te swipen geef je aan of iemand eventueel een match is. Dit kun je nu ook doen met nieuwe bandjes. Met de app Choosic swipe je naar rechts als je het muzikaal gezien wat vindt, en links als je er niet warm voor loopt. De app geeft vervolgens meer suggesties gebaseerd op jouw smaak (en je kunt natuurlijk een playlist samenstellen). Nadeel: je moet inloggen via je Facebook. Je kunt wel bewerken welke gegevens je wilt delen, maar je profiel is verplicht. Als je geen Facebook hebt, of niet zo happig bent om dit te delen, dan kun je de app niet gebruiken.

Wat is jouw favoriete muziek-app?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.