Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

goedkope prepaid simyo
Terug naar overzicht
1,058x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Simyo | Telefoons & Tech |

Goedkope prepaid nodig? Prepaid van Simyo!

Zoek je een Prepaid oplossing met lage kosten én goede service? Met Prepaid van Simyo zit je helemaal goed. Lees snel hoe je voor jezelf een goedkope Prepaid aansluiting regelt!

Ben je op zoek naar een prepaid oplossing met lage kosten maar wel inclusief goede klantenservice? Met prepaid van Simyo zit je helemaal goed. Lees snel hoe je voor jezelf de goedkoopste prepaid oplossing regelt!

Wat is prepaid?

Prepaidwat is prepaid simyo is een vorm van mobiel bellen en internetten. Hierbij betaal je vooraf de belminuten, sms’jes en MB’s die je gaat gebruiken. Is het op? Dan kun je niet meer bellen, sms’en en mobiel internetten, tot je je beltegoed weer opwaardeert. Het voordeel: hierdoor heb je nooit buitenbundelkosten. Je bepaalt zelf hoeveel tegoed je op de simkaart zet en daarna kun je voor een vast tarief de minuten, sms’jes en MB’s gebruiken. Je kunt het tegoed opwaarderen via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app.

Daarnaast kun je met je beltegoed extra voordelige internetbundels aanschaffen. Deze zijn 30 dagen geldig en je kunt een internetbundel ook elke maand automatisch laten verlengen.

Prepaid-tarieven van Simyo, die geldig zijn in de hele EU:

Beltarief Prepaid € 0,10 euro per minuut
Sms-tarief Prepaid € 0,10 per sms
Prepaid internet (zonder bundel) € 0,15 per MB
Prepaid internetbundel van 150 MB € 5,- (€ 0,033 per MB)
Prepaid internetbundel van 500 MB € 7,50, (€ 0,015 per MB)
Prepaid internetbundel van 1000 MB € 10,- (€ 0,01 per MB)

Goedkope prepaid: nooit meer buitenbundelkosten

goedkope prepaid nooit buitenbundelkosten simyoPrepaid is ideaal als je altijd mobiel bereikbaar wil zijn, maar niet vast wil zitten aan een abonnement. Prepaid aanschaffen is heel goedkoop. Voor 5 euro heb je bij Simyo al een simkaart met daarop alvast 7,50 euro beltegoed: je krijgt dus een welkomstcadeautje van 2,50 euro. Kies je voor een pakket van 15, 20 of 25 euro? Dan krijg je daar zelfs 7,50 euro extra beltegoed bovenop! Voor een Prepaid simkaart betaal je bovendien geen aansluitkosten.

Gaat je beltegoed op in het midden van een gesprek of internetsessie? Geen zorgen, de verbinding wordt niet verbroken. Je kunt je gesprek dus gewoon afmaken. We waarschuwen je zodra je tegoed op is. Zo kun je zelf een negatief tegoed voorkomen.

Maximaal goedkope prepaid

Met Prepaid heb je helemaal zelf de controle hoeveel geld je uitgeeft. Je bepaalt zelf welke smartphone je gebruikt én hoeveel tegoed je aanschaft. Voor verschillende bedragen kun je verschillende goedkope Prepaid oplossingen regelen.

Aller-aller-aller-goedkoopste oplossing

goedkope prepaid simyoVoor een paar tientjes ben je met Prepaid en een telefoon al ready to go. Het laagste Prepaid bedrag om mee te beginnen is 5 euro. Heb je nog een telefoon nodig? De Nokia 1 is de beste goedkoopste smartphone. Deze smartphone kost maar 89 euro. Zo ben je voor minder dan 100 euro klaar voor Prepaid. Wil je alleen telefonisch bereikbaar zijn? Dan kun je ook een klassiek mobieltje nemen. Voor een paar tientjes heb je al een simpele mobiele telefoon, zoals de Nokia 105.

Klaar voor prepaid voor maximaal 150 euro

goedkope prepaid en telefoon simyoIs je Prepaid budget iets hoger? Voor 150 euro heb je meer mogelijkheden. Niet alleen qua tegoed dat je kunt inkopen, maar ook je keuze uit smartphones is groter. Aanrader? De Motorola Moto G5, die een originele (en dus snelle) Android-versie heeft en een Full HD-scherm heeft. Ideaal om via wifi in hoge kwaliteit video’s te streamen zonder Prepaid tegoed te gebruiken! Deze telefoon kost 140 euro. Toch liever iets minder uitgeven aan de telefoon? De Honor 5X is ook een goede keuze. Dit toestel kost 105 euro: zo blijft er meer over voor je Prepaid tegoed!

Klaar voor prepaid voor maximaal 250 euro

goedkope prepaid telefoon simyoMet een budget van 250 euro kun je genoeg tegoed inkopen én voor een zeer goede smartphone gaan. In het prijssegment rondom 250 euro zijn meerdere telefoons met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Nokia 6 is een snelle smartphone met veel opslaggeheugen: 32 GB. Hij kost 240 euro. De Xiaomi Mi A1 is ook een aanrader: deze telefoon heeft een Full HD-scherm, een krachtige processor en met 4 GB veel werkgeheugen. Dit toestel kost maar 167 euro. Een slimme keuze!

Prepaid van Simyo: echte pro in prepaid

goedkope prepaid simyo proStaat je keuze vast en ga je voor Prepaid? Bij Simyo zit je goed. Wij zijn al vijf jaar op rij de beste Prepaid provider van Nederland, aldus Prepaidsimkaart.net. Volgens deze onafhankelijke site komt dit omdat we grotere Prepaid internetbundels aanbieden, de laagste tarieven hebben en de beste klantenservice bieden.

Prepaid of Sim Only: wat kies jij?

Twijfel je nog tussen Prepaid of Sim Only? Prepaid is de beste keuze als je niet veel belt of internet. Met Sim Only zit je goed als je elke maand veel minuten en MB’s verbruikt. Je bent dan goedkoper uit, ook als je een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement neemt. Zo zit je alsnog niet vast aan een abonnement.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.