.

Simyo Apptoppers
Terug naar overzicht
8,780x gelezen

In dit artikel bespreken we alle #Apptoppers van deze maand. Het app-koopje van de maand is Framed, de slimste app is Battery Doctor en Crossy Road is de leukste #Apptopper.

Al deze apps zijn uitgekozen door de kenners van All About Phones. Zij leggen je in deze video uit waarom ze voor deze apps kozen. De kans is groot dat je je smartphone niet alleen gebruikt om te whatsappen, bellen en mailen, maar ook om andere apps te gebruiken. Met de #Apptoppers weet je welke apps er absoluut niet op je smartphone mogen ontbreken.

De slimste #Apptopper

Battery DoctorBattery Doctor is beschikbaar voor de iPhone en Android-smartphones. Met deze app verleng je zelf de batterijduur van je smartphone. De app assisteert je hierbij door je te vertellen hoeveel stroom de apps en functies van je telefoon gebruiken.

Dit is niet de reden waarom All About Phones deze app voorstelde als slimste app. Battery Doctor beschikt namelijk ook over een functie waardoor je smartphone sneller in gebruik wordt. Dit doet de app door het werkgeheugen van je smartphone op te schonen. Hierdoor starten apps sneller op en schakel je sneller tussen verschillende programma’s.

Download Battery Doctor voor Android en iOS.

#Appkoopje: Framed

Framed icoonFramed is het koopje van deze maand. Het is lastig om een precieze omschrijving te geven van dit spelletje. Misschien laat het zich wel het beste beschrijven als een misdaadfilm, puzzel en ontsnappingsgame in één. Framed is heel mooi vormgegeven en nu tijdelijk voor een flinke korting verkrijgbaar voor de iPhone en Android-smartphones. Sla je slag!

Download Framed voor Android en iOS.

De leukste #Apptopper

Crossy RoadCrossy Road is eenvoudig én vermakelijk. Je doel is simpel: je bent een kip die de weg moet oversteken. Ondertussen moet je wel uitkijken voor aankomend verkeer. Word je aangereden? Dan is het game over. Je bent ook af als je te langzaam oversteekt.

Naarmate je verder in het spel komt, wordt het steeds lastiger om de weg over te steken, aangezien deze steeds breder wordt. Dit zorgt ervoor dat Crossy Road blijft vermaken.

Crossy Road is een spelletje dat je écht zelf moet ervaren om erachter te komen hoe vermakelijk het is. Het goede nieuws is dat je ‘m gratis kunt downloaden voor de iPhone en Android-smartphones. Probeer het zelf.

Download Crossy Road voor Android en iOS.

Zin om alle #Apptoppers nog een keer terug te kijken? Hieronder bespreken we ze alle drie achter elkaar en ervaar je wat deze apps zo goed maakt.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.