Alles wat je over 4G moet weten

Heb je een Simyo Sim Only? Dan kun je maandelijks Flex 4G aan of uit zetten via Mijn Simyo. Je betaalt € 5,- per maand voor de Flex 4G bundel. Zodra je Flex 4G aan hebt gezet, duurt het ongeveer een uur voordat het geactiveerd is op je simkaart. Het KPN netwerk waarvan Simyo gebruik maakt, biedt een volledige 4G dekking in Nederland.

De gemiddelde downloadsnelheid van Flex 4G is 20 Mbps, de gemiddelde uploadsnelheid is 10 Mbps. De maximale downloadsnelheid is 150 Mbps, de maximale uploadsnelheid is 50 Mbps. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon en de drukte op een zendmast, maar ook van de dekking in een bepaald gebied.

Het 4G netwerk van KPN heeft de 800 Mhz frequentie. Als je telefoon deze frequentie kan ontvangen, kun je met Simyo Flex 4G gebruiken. Flex 4G is echt heel snel. Je bundel is dus ook sneller op. Houd hier rekening mee als je Flex 4G halverwege de maand aan hebt gezet.

Een datamonitor of MB meter geeft meer inzicht in je dataverbruik. Het daadwerkelijke verbruik zie je op Mijn Simyo of de Simyo app. Lees deze blog voor meer informatie over het besparen van je databundel.

Ook op ons Forum vind je veel informatie over 4G.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Gerelateerde Forum topics

Kom je er niet uit?

Top