Alles wat je over 4G moet weten

Gratis 4G
Bij Simyo is 4G internet gratis. Heb je een Simyo Sim Only abonnement? Dan kun je deze bundel maandelijks aan- of uitzetten via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app. Het KPN netwerk waarvan Simyo gebruikmaakt, biedt een volledige 4G dekking in Nederland.

Instellingen voor 4G
Om 4G te gebruiken heb je de juiste instellingen nodig op je telefoon en op Mijn Simyo. Hier leggen we alles uit.

Gemiddelde downloadsnelheid
De gemiddelde downloadsnelheid van 4G internet is 20 Mbps, de gemiddelde uploadsnelheid is 10 Mbps. De maximale downloadsnelheid is 150 Mbps, de maximale uploadsnelheid is 50 Mbps. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon en de drukte op een zendmast, maar ook van de dekking in een bepaald gebied.

Frequentie
Het 4G netwerk van KPN heeft de 800 Mhz frequentie. Als je telefoon deze frequentie kan ontvangen, kun je 4G internet gebruiken. Kijk hier om te zien of jouw telefoon geschikt is.


Tip
4G internet is echt heel snel. Je internetbundel kan daardoor sneller op gaan. Een datamonitor of MB meter geeft meer inzicht in je dataverbruik. Het daadwerkelijke verbruik zie je op Mijn Simyo of de Simyo app. Lees deze blog voor meer informatie over het besparen van je databundel.

Ook op ons Forum vind je veel informatie over 4G.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Gerelateerde Forum topics

Kom je er niet uit?

Top