Alles over Simyo Compleet (Sim Only)

Met Simyo Compleet verdubbelen we elke maand je bundels. En dit kost je niets extra’s. Je krijgt dit voordeel als je een Simyo Sim Only abonnement hebt en op een adres woont met een KPN Thuis (internet en eventueel TV) abonnement. Simyo maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. En daarom bieden wij samen met KPN dit extra voordeel aan. In dit artikel vertellen we je alles over Simyo compleet.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Simyo Compleet?
De voordelen gelden voor iedereen met een Simyo Sim Only abonnement die woont op een adres met KPN Thuis. Het KPN abonnement hoeft niet op jouw naam te staan. Je leest hier welke producten onder KPN Thuis vallen.

Wat is mijn voordeel met Simyo Compleet?
Met Simyo Compleet krijg je elke maand dubbele bundels. En dit kost je niets extra’s. De verdubbeling geldt voor al je bundels. We verdubbelen je belbundel en als je een internetbundel hebt, verdubbelen we die natuurlijk ook. Stel, je hebt 300 minuten en 2000 MB voor in totaal € 13,-. Dan krijg je nu 600 minuten en 4000 MB voor dezelfde prijs. Zo simpel is het!

Kan ik nog steeds mijn bundels aanpassen?
Natuurlijk! Je kunt nog steeds elke maand je bundels aanpassen. Precies zoals je gewend bent. Bij een bundelwijziging verdubbelen we je nieuwe bundels.

Hoe activeer ik Simyo Compleet?
Log in op Mijn Simyo. Hier zie je meteen of je in aanmerking komt voor Simyo Compleet. Volg daarna de stappen om Simyo Compleet te activeren. Om de extra’s van Simyo Compleet te kunnen bieden, controleren wij op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw Simyo Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Thuis abonnement.

Heb je nog geen Sim Only abonnement?
Geen probleem! Ook als nieuwe klant kun je Simyo Compleet activeren. Je regelt je overstap naar Simyo eenvoudig op Simyo.nl. Tijdens je bestelling kun je meteen voor Simyo Compleet kiezen. Daarna controleren wij of de adresgegevens van je Simyo Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Thuis abonnement. Komen de gegevens overeen? Dan gaat Simyo Compleet gelijk in! Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte.

Wat verandert er voor mij als ik Simyo Compleet activeer?
Je krijgt elke maand dubbele bundels. De verdubbeling is de enige verandering in je abonnement. Verder blijven je abonnementen bij Simyo en KPN hetzelfde. We leggen hier alles uit.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

.