.

Terug naar overzicht
29,021x gelezen

Simyo biedt vanaf vandaag een nieuwe variant op 4G onder de naam 'Flex 4G'. Onze klanten beslissen maandelijks of ze met 4G snelheid mobiel willen internetten. Simyo is de eerste telecomaanbieder in Nederland die dit mogelijk maakt.

Update: De Flex 4G-bundel is op 14 maart 2017 opgeheven. 4G kan nu gratis aan worden gezet.

Update 14 mei 2018: Sim Only abonnementen van Simyo hebben nu standaard 4G internet. 3G internet is niet meer beschikbaar met Sim Only, nog wel met Prepaid.

Onno van der Poel, General Manager van Simyo: "Onze 3G snelheid is voor de meeste klanten snel genoeg. Maar voor wie supersnel mobiel internet wil, bieden we nu ook de 4G snelheid aan. We doen dat op onze manier: de klant is volledig in control."

Flex 4G biedt de Simyo klant een gemiddelde downloadsnelheid van 20 Mbps en uploadsnelheid van 10 Mbps. De maximale downloadsnelheid van Simyo’s Flex 4G is 150 Mbps. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon en de drukte op een zendmast, maar ook van de dekking in een bepaald gebied.

Flex 4G gaat € 5,- per maand kosten, bovenop de gekozen internetbundel. Simyo internetbundels zijn maandelijks aan te passen, zowel naar boven als naar beneden.

100 Testers

Afgelopen januari hebben 100 Simyotesters 4 weken lang 4G kunnen ervaren. De deelnemers waren onder de indruk van de snelheid. Flex 4G blijkt vooral in trek bij grootverbruikers van mobiel internet, met als belangrijkste pluspunt: de mogelijkheid tot aan- of uitzetten.
Screenshot_2

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.