.

Simyo nummer 1 bij WUA onderzoek
Terug naar overzicht
12,950x gelezen

Volgens de in augustus uitgevoerde Web Performance Scan (WPS) van onderzoeksbureau WUA!, is de website van Simyo de beste website voor Sim Only. KPN heeft na Simyo de beste website voor Sim Only abonnementen.

Beste Sim Only

WUA onderzoekt elk kwartaal via tweehonderd respondenten de kwaliteit en vindbaarheid van telecomwebsites. In totaal zijn er dertien telecomwebsites door het panel van WUA onderzocht. Bovenaan de lijst van WUA staan Simyo, KPN, T-Mobile en Telfort. De websites van Simyo en KPN halen de hoogste scoren in het onderzoek; 72 punten en 68 punten. Onderaan staan Tele2, Hollandsnieuwe en Ziggo.

Simyo dé nummer 1We maken volgens WUA het verschil met de ‘look & feel’ van onze website. Dit betekent dat veel mensen vinden dat wij een duidelijke, mooie en prettige website hebben. Dat vinden wij natuurlijk erg fijn om te horen, want dit is iets waar we veel aandacht aan besteden! We zijn daar dan ook best een beetje trots op. Uiteindelijk gaat 40% van de mensen dat ons online vindt, rondkijken op onze website. 20% van de deelnemers vindt dat van alle onderzochte websites, onze site de mooiste is.

“Bij Simyo vinden we het heel belangrijk dat onze gebruikers tevreden zijn”, vertelt Mischa Oudolf, onze Marketing Manager. “Met ons kleine team doen we hier elke dag ons best voor. Daarom zijn we erg blij dat we opnieuw de hoogste Web Performance Scan hebben.

Eerder dit jaar stonden we ook al bovenaan in WUA!’s WPS. Maar we zullen elke dag ons best blijven doen om deze topposite met onze website te behouden!

beste sim only

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.