.

Simyo Tweakers Awards 2015
Terug naar overzicht
8,720x gelezen

Simyo heeft een primeur. We zijn namelijk voor het eerst genomineerd voor de Tweakers Awards! Wij zijn hier best een beetje trots op.

Tweakers is de grootste techsite van Nederland. De site is door websitevanhetjaar.nl al vijf keer verkozen tot de beste nieuwssite van Nederland. Tweakers heeft daarnaast de grootste techcommunity van ons land. Met de Tweakers Awards zet de techsite zijn community aan het werk om onder andere de beste mobiele provider te kiezen. Niet een jury van een paar mensen, maar een grote groep kritische gebruikers bepalen wie er wint.

De redactie van Tweakers bepaalt in 27 categorieën zelf de genomineerden, maar de community kiest uiteindelijk wie er wint. Naast de beste mobiele provider wordt er onder andere ook gestemd op de beste smartphone en de beste tablet. Inmiddels hebben al meer dan 180 duizend gebruikers gestemd voor de Tweakers Awards 2015. Wij zijn er best wel een beetje trots op dat we genomineerd zijn voor een award waar zoveel mensen op stemmen.

Bart Versteijlen, Manager van Simyo: '' De Tweakers Award is een publieksprijs en de stemmers zijn zeer kritisch. We zijn enorm vereerd dat we als relatief kleine provider genomineerd zijn voor zo'n grote prijs.''

Stemmen Tweakers Awards

Gebruikers van Tweakers kunnen tot en met 16 januari stemmen via een speciale website. De winnaars van de Tweakers Awards 2015 worden op 5 februari bekendgemaakt. Wij hopen dat jij Simyo de beste mobiele provider van Nederland vindt, zodat we met trots deze prijs aan onze prijzenkast kunnen toevoegen.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.