.

Terug naar overzicht
8,627x gelezen

Amsterdam, 15 maart 2013 - Er bestaan veel misverstanden over de ouderen van vandaag. Te vaak wordt gedacht dat het langzaam bewegende grijsaards zijn, die een mobiele telefoon bezien alsof het een ongewenst wereldwonder is.

Het misverstand dat de 55- tot 70-jarigen nog voortdurend moeten worden geholpen met apparaten is wijdverbreid. Ze zouden zelfs moeite hebben om hun pc aan en uit te zetten. Die ze overigens alleen maar in huis hebben omdat hun kinderen er zo op aandrongen.

Maar er klopt niets van dat beeld. Hoeveel ouderen lopen nog met een stok? Wie slecht ter been is, heeft tegenwoordig een scootmobiel. Zo is het ook met de smartphone. Die geldt tegenwoordig als onmisbare partner in de binnenzak.

Verrijking

De 55-tot 70-jarigen internetten zich suf, ook mobiel! Ze zijn voortdurend in de weer met hun smartphones. Zij downloaden thuis apps, films en series. En zij kijken enigszins laatdunkend naar de jongeren met hun achterhaalde tweederangs telefoontjes. De ouderen van nu hebben veelal best wat geld over voor een wat duurder toestel. De uitvinding van de iPhone en de betere Androidtelefoons hebben zij juist verwelkomd als een handige verrijking van hun leven. De ouderen hebben best even moeten wennen aan de bediening van hun moderne smartphone. Maar ze zijn gezegend met ouderwetse discipline. En zij hebben meestal een aantal nazaten die er verstand van hebben. Zo konden ze zich de moderne materie snel eigen maken.

Sociale contacten

Het vele gebruik van de sociale netwerken onder jongeren wil overigens niet zeggen dat zij nu voortdurend naar schermen van computers of telefoons zitten te kijken. Ze zijn nog altijd volop actief in het maatschappelijke leven, en gebruiken het internet daarbij om nog meer dan voorheen sociale contacten te leggen en te houden met vrienden en familie.

Sim only

Deze senioren bezitten een goede telefoon die zij helemaal snappen. Zij zijn er meestal zeer aan gehecht. En de ouderen willen hun toestel dan ook niet wegdoen als zij hun contract hebben uitgediend. Dan kan een sim only-provider uitkomst bieden. Met gebruikmaking van hun eigen geliefde toestel kunnen ze zo hun maandelijkse kosten ook nog eens flink verlagen. Een in sim only-abonnementen gespecialiseerde aanbieder kan dan uitkomst bieden. Zo kunnen zij met hun oude toestel een nieuw en goedkoper abonnement nemen, waar je bijvoorbeeld bij sim only-provider Simyo geen jaar aan vast zit. Je kunt het abonnement elke maand opzeggen of veranderen.

Bekijk hier direct een voordelig Simyo sim only abonnement met internet bundel. Naast sim only bieden wij ook prepaid simkaarten aan.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.