Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

beste examentips leren
Terug naar overzicht
2,665x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Slimme tips |

Op zoek naar examen tips? De beste apps en sites uitgelicht

In welk jaar riep president Kennedy “Ich bin ein Berliner”? Wat is het verschil tussen een monopolie en oligopolie? En hoe reken je door middel van de Stelling van Pythagoras de lengte van een schuine zijde uit? Het zijn stuk voor stuk vragen die de komende week misschien gesteld worden. Binnenkort starten de schoolexamens voor vmbo, havo en vwo, de laatste loodjes van de middelbare school. Met deze apps en sites met examen tips maak jij het jezelf een stukje makkelijker.

examen tips SimyoNu denk je misschien: leidt een telefoon tijdens het leren niet af? Ja, dat kan. Toch hoef je niet rigoureus je Sim Only bundel te annuleren en je telefoon achter slot en grendel leggen. Er zijn apps en sites die ervoor zorgen dat een smartphone tijdens de examenperiode een goede assistent is. En nee, dan hebben we het natuurlijk niet over hulp bij het spieken ;-).

De beste examen-apps

Voor de examen tips van dit jaar beginnen we met een paar handige apps die je helpen tijdens de examenperiode. Al deze apps zijn beschikbaar voor zowel iPhone als Android-telefoons.

Class Timetable: voor een duidelijke planning voor het ‘blokken’

examen tips

De examenperiode duurt twee weken. In die periode heb je misschien wel zeven examens af te leggen. Dat ís nogal wat! Zie dan maar eens overzicht te houden in waar je nog voor moet leren. Een app als Class Timetable helpt je daarbij. Hiermee kun een planning maken voor het laatste leerwerk voor je komende examens. Zo weet je precies wanneer je voor welk vak aan de slag moet. Lekker duidelijk!

Self Control: een steuntje in de rug voor het weerstaan van verleidingen

examen tips self control

Eén van de handigste examen tips is misschien wel deze app. Waarom? Zelf snap je misschien ook wel dat het veel leuker is om met vrienden te appen dan te leren. Met een telefoon in de buurt ligt de verleiding snel op de loer. Deze verleidingen verdwijnen met de app Self Control. Hiermee verandert een smartphone in een klassieke mobiele telefoon waarmee je alleen kunt bellen en sms’en. Apps zijn dan tijdelijk dus niet te gebruiken. Focus!

De officiële Eindexamen-app: ook voor informatie achteraf

Een andere handige app is de officiële Eindexamen-app. Hiermee zie je op welke dag welk examen is. Na een examen zijn via deze app de antwoorden terug te vinden. Je kunt dan meteen kijken of die ene strikvraag goed beantwoord is. Wie onrustig wordt van die onzekerheid kan zo meteen weten of een examen goed of slecht ging en dat neemt stress en onzekerheid weg. Zo kun je dat examen écht achter je laten en weer ontspannen focussen op het volgende examen.

Handige websites

Naast apps zijn er ook een aantal websites die helpen met de examenvoorbereiding. Deze sites werken niet alleen op de computer, maar kun je ook op je smartphone bekijken.

Eindexamendoen.nl: alle leerstof en leertips per examen op een rijtje

examen tips

Op deze site vind je per examenvak bruikbare leerstof en examen tips. Hier zijn niet alleen informatieve samenvattingen te vinden, ook oefenvragen zijn beschikbaar. Daarnaast geeft deze site in een paar video’s tips over het ‘overleven’ van de examenperiode. Zo is er bijvoorbeeld een video over het examendieet. Hierin vertelt een diëtiste van welke snack je lang energie hebt. Ideaal om een ‘powerontbijt’ samen te stellen waardoor je lang je concentratie vasthoudt. Banaantje erbij?

Questbase.com: ideaal om jezelf te overhoren

examen tips overhoren

Eén van de andere handige examen tips is de website Questbase.com. Op basis van de samenvattingen van eindexamendoen.nl kan je oefentoetsen doen. Questbase is een site waarmee je een quiz of vragenlijst kunt maken. Deze is vervolgens ook te delen met anderen. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook je klasgenoten!

Ontspanning, misschien net zo belangrijk als goed leren?

examen tips ontspanning

Naast alle examen tips hebben we nog één laatste suggestie: ontspan. De eindexamenperiode is voor velen een stressvolle tijd. Hard leren en flink presteren. Vergeet niet dat ontspanning een prima methode is om de examenstof te laten bezinken. Tijdens de examenperiode hoeft de boog niet altijd gespannen te zijn. Want daar gaat je niet altijd beter van presteren. Ontspanning is misschien zelfs net zo belangrijk als goed studeren.

Zonder na te denken een film of serie kijken is dan vaak ideaal om te ontspannen. Dit kan onder andere met Netflix of Play van KPN. Deze apps hebben een groot aanbod van on demand films en series. Mooi meegenomen: de apps zijn de eerste maand gratis en daarna ook nog goedkoop. In dit artikel lees je hoe je jouw abonnementen goedkoop afsluit! Tip: kijk via wifi om te besparen op je Sim Only internetbundel!

Succes, hopelijk kan bij jou over een paar weken de vlag uit met daaraan je rugtas!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.