.

Terug naar overzicht
115,682x gelezen

Onze klanten blij maken, daar draait het om bij Simyo. Niet voor niks zeggen we: ‘Jij blij wij blij’. En dat gaat verder dan je denkt.

Vanuit onze drive om mensen blij te maken, introduceren we verrassende oplossingen voor dagelijkse telecom ongemakken. Wist je bijvoorbeeld dat je telefoon misschien wel viezer is dan een wc-bril of deurklink? Gelukkig kun je een vieze telefoon heel makkelijk schoonmaken met de Simyo Phone Wash. Bekijk in onderstaande video, die Simyo in samenwerking met De Speld maakte, hoe ‘cleanfreak’ Jeroen dat doet.

Hoe fris is jouw telefoon?

Bijna niemand weet hoe vies z’n telefoon eigenlijk is. Schoonmaakbedrijf Essity deed in oktober 2017 onderzoek naar de hygiëne van smartphones en de uitslag was niet al te best. 31% van de Nederlanders maakt z’n telefoon hooguit één keer per halfjaar schoon. En dan alleen het scherm én alleen als hij zichtbaar vies is. Niet erg hygiënisch, wanneer je bedenkt dat bij het overgrote deel z’n trouwste metgezel zelfs meegaat naar het toilet (69%). Even een appje sturen, het nieuws scannen of wat foto’s bekijken; iedereen doet het weleens.

Viezer dan een wc-bril

Het is dan ook niet zo raar dat telefoons tot de meest onfrisse dingen op aarde behoren. De kans is zelfs groot dat er op je smartphone meer bacteriën leven dan op de gemiddelde wc-bril. En bedenk dan maar eens dat je meerdere keren per dag je handen wast, maar vervolgens wél weer die vieze telefoon uit je zak pakt… Dus waarom niet ook je telefoon regelmatig even cleanen? Dat doe je supersimpel en snel met de Simyo Phone Wash. Een vernuftige gadget dat met uv-C-licht je telefoon in no-time 100% bacterievrij maakt. En ondertussen ook nog eens je telefoon oplaadt!

Win je eigen Simyo Phone Wash

Nu je weet dat je telefoon niet zo fris is als je zou hopen, wil Simyo je graag blij maken met een ultraschone telefoon. Daarom geven we maar liefst 50 Simyo Phone Washes* (t.w.v. € 59,95) weg.

Het enige wat je hoeft te doen is ons hieronder vertellen waarom jij je eigen Phone Wash verdient. Omdat jouw telefoon altijd in de spaghettihandjes van je peuter belandt? Of omdat je hond er laatst op nieste? Deel jouw verhaal en misschien ga jij voortaan met een ultraschone telefoon door het leven.

Vergeet niet je naam en adresgegevens achter te laten zodat wij je kunnen informeren als je hebt gewonnen. Meedoen aan de actie is mogelijk tot dinsdag 16 oktober 2018. De winnaars worden binnen 5 weken per e-mail bekend gemaakt. Voor deze actie gelden algemene voorwaarden

Meedoen met de winactie is helaas niet meer mogelijk.

* Niet gewonnen en wil je toch een schone telefoon? Kijk op https://www.phonesoap.com

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.