Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Simyo Valentijnsdag
Terug naar overzicht
459x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Slimme tips |

Je smartphone als assistent voor Valentijnsdag

Schakel je zondag in de romantische modus? Dan is het namelijk Valentijnsdag. Dit is hét moment om je geliefde of iemand op wie je een oogje hebt te laten weten hoe gek je op hem of haar bent. Weet je nog niet zo goed hoe je dit gaat aanpakken? Wij hebben een aantal tips voor je in petto. Love is in the air!

Valentijnsdag: een eeuwenoud feestje

Simyo ValentijnsdagIn februari is het elk jaar op de veertiende dag weer raak: Valentijnsdag. Dé dag dat je aan iemand vertelt dat je hem of haar leuk vindt. Valentijnsdag is al eeuwenoud en vindt zijn oorsprong in 496, toen paus Gelasius I 14 februari uitriep tot de dag van de Heilige Valentijn. Hij is een bisschop die in de de vierde eeuw een heidense soldaat en een christelijke vrouw huwde, omdat hij de liefde zwaarder vond wegen dan de wetten van de keizer. Als straf werd hij door de keizer gedood. Zijn verhaal vormt de basis tot Valentijnsdag. Sinds eind vorige eeuw vinden steeds meer Nederlanders dit een mooi moment om hun liefde voor iemand uit te spreken. Eigenlijk is de dag bedoeld om anoniem je liefde voor iemand uit te spreken. Tegenwoordig is Valentijnsdag ook voor stelletjes een reden om hun liefde voor elkaar te vieren. Het is een beetje passé om dan alleen een bosje bloemen of een liefdesbrief te geven: met Valentijnsdag mag je als bonus best een cadeautje geven.

Romantische smartphonecadeaus voor Valentijnsdag

Met Valentijnsdag kun je je geliefde verschillende cadeautjes geven. Dat techniek en romantiek heus wel samengaan, bewijzen de drie onderstaande cadeausuggesties wel.

Headsetadapter: samen naar romantische muziek luisteren

Simyo headset adapterYes! Een headsetadapter is ongetwijfeld een cadeautje waarmee je je liefje gelukkig maakt. Hiermee kun je namelijk twee headsets op je smartphone aansluiten. Zo luister je met je geliefde op Valentijnsdag tegelijkertijd naar dezelfde romantische muziek. Een headsetadapter is ook ideaal voor het kijken naar een serie of film op je tablet. Geen gerommel meer met allebei één oortje.

Gegraveerd hoesje: een persoonlijk cadeau

Simyo gegraveerd hoesjeOp zoek naar een persoonlijk cadeau? Dan is een gegraveerd hoesje wel wat. Hierop kun je bijvoorbeeld elkaars initialen laten graveren, of de datum van de start van jullie relatie. Zo heeft je liefje iets dierbaars én is de smartphone tegelijkertijd goed beschermd: twee vliegen in één klap.

Zo kiest je geliefde zijn eigen cadeau

Simyo app store tegoedHeb je even geen inspiratie of ben je in tijdnood? Je kunt je vriend of vriendin ook een tegoedbon geven van de Apple App Store of Google Play Store. Hiermee koopt je geliefde of ‘crush’ zelf zijn of haar liedjes, films of apps.

Met deze apps bezorg je je liefje een perfecte Valentijnsdag

Om je liefje een superromantische Valentijnsdag te bezorgen, kun je de volgende smartphone-apps gebruiken. Zo regel je met een paar handelingen op je smartphone zelf dat je partner een prachtige dag heeft.

Fleurop: voor een mooi bosje bloemen

Simyo fleuropUit de oude doos, maar niet minder leuk: een bosje bloemen. Via de Fleurop-app laat je deze bij je valentijn bezorgen. Ook is het mogelijk om een persoonlijk kaartje bij de bloemen mee te sturen. Durf jij je naam onderaan het briefje te zetten?

Greetz: liefdesbrieven versturen via je smartphone

Simyo greetzDe meest klassieke manier om iemand de liefde te verklaren, is natuurlijk via een liefdesbrief. Met de app van Greetz doe je dat gemakkelijk via je smartphone. Greetz doet de rest, maar het duimen op een ‘happily ever after’ moet je zelf doen.

FourSquare: voor een etentje voor twee met kaarslicht

Simyo foursquareTijdens een perfecte Valentijnsdag ga je ‘natuurlijk’ ook met je valentijn uit eten. FourSquare is een handige app waarmee je hét perfecte restaurantje vindt. In de app bekijk je recensies, tarieven en contactgegevens. Zo weet je van tevoren of er nog plaats is, want de kans is groot dat je op Valentijnsdag niet de enige bent die zijn geliefde mee uit eten neemt.

Trivago: kers op de Valentijnstaart

Simyo trivagoVan een bos bloemen en een kaartje tot een romantisch diner voor twee: Valentijnsdag is zo bijna perfect. Maar nog niet helemaal. De kers op de Valentijnstaart is natuurlijk een overnachting in een chique hotel! Daarvoor kun je de Trivago-app gebruiken. Hiermee vergelijk je hotels. Niet alleen op recensies, maar ook op stuntprijzen. Zo betaal je niet te veel voor een kamer. Bovendien wordt de volgende dag waarschijnlijk een heel gelukkig iemand naast jou wakker. Goed bezig!

Zo blijf je ook na Valentijnsdag op een roze wolk

Als Valentijnsdag erop zit, wil je natuurlijk dat je liefde je daarna óók leuk blijft vinden. Wij hebben nog een aantal appjes gevonden die je daarbij helpen.

Finger Twister: Twister met je vingers

Simyo finger twisterNatuurlijk is het belangrijk dat je je liefje kunt laten lachen. Finger Twister helpt daar ongetwijfeld bij. Hiermee speel je het spel Twister met jullie vingers op het scherm van je smartphone. Lenig spelletje!

Vox Tools: zo geef je de beste serenade

Simyo vox toolsJe verrast je liefje ongetwijfeld met het geven van een serenade. Durf jij het aan, maar wil je nog iets beter leren zingen? Download dan Vox Tools. Deze app leert je beter te zingen. Zo krijg je net dat extra beetje zelfvertrouwen om dat romantische liedje voor je valentijn te zingen.

LoveByte: een dagboek van je relatie

Simyo lovebyteOver een paar jaar weet je misschien niet meer wat je precies uit de kast haalde om Valentijnsdag zo mooi mogelijk te maken. Download LoveByte om herinneringen vast te leggen. Deze app houdt namelijk een dagboek bij van je relatie. Zowel jij als je geliefde kunnen deze aanvullen met mooie verhalen, foto’s en video’s. Zo kun jij je vriend of vriendin er altijd nog aan herinneringen wat voor lieve dingen je allemaal voor hem of haar hebt gedaan!

Zo vind je last-minute alsnog je valentijn!

Simyo tinderUiteraard is het geen ramp om Valentijnsdag een jaartje over te slaan. Er is immers genoeg leuks met familie of vrienden te doen, zeker nu het op een zondag valt! Wil je Valentijnsdag niet overslaan, maar heb je je valentijn nog niet gevonden? Ook daar kunnen apps je bij helpen. Zo is Tinder een handige app om mannen of vrouwen in de buurt te vinden. Drukken jullie allebei op elkaars profiel op het hartje? Dan kun je met elkaar chatten om een date te prikken. Een andere app waarmee je een date regelt is bijvoorbeeld Relatieplanet. Hiervoor meld je je aan en kun je zoeken naar mensen die openstaan voor een afspraakje. Zorg bij het gebruik van deze apps er wel voor dat je wifi aan hebt staan, anders verbruik je veel MB’s van je Sim Only internetbundel. Succes met het vinden van een date en hopelijk gaat je dat goed af met de gegeven valentijnstips. Fijne Valentijnsdag!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.