.

Terug naar overzicht
30,703x gelezen

Leuk hoor, de feestdagen. Maar persoonlijke, nuttige (en betaalbare) cadeautjes vinden voor dierbaren kan de nodige kopzorgen opleveren. Gelukkig is er genoeg leuks te vinden, óók voor een klein prijsje! De Simyo Sint - en Kerstman! - zaten te denken… aan de volgende geschenken… 

Cadeautjes tot €5,-

Handen uit de mouwen…

Smartphone hoesje

Het kost wat tijd, maar er zijn genoeg redenen om dit cadeau tóch te maken, want: iedereen heeft een smartphone (vooruit, bíjna iedereen), veel mensen hebben een beschadigde smartphone, én telkens als iemand zijn of haar telefoon uit z’n tas haalt, is er een warme gedachte aan jou. ‘Och, wat een mooi hoesje heb ik toch.’ Dus, handen uit de mouwen! Je kunt veel tips vinden op Pinterest. Of schakel een breiende oma, moeder of buurvrouw in. Heb je echt geen tijd om er zelf eentje maken?

Een potje lachen

Of je echt gelukkig wordt van een enorme berg geld is nog maar de vraag; waar je wél gelukkig van wordt is glimlachen. Ontwerp dus je eigen ‘zwemmen in geld’ en geef dit cadeau. Je kunt in plaats van een klein potje ook groter uitpakken met bijvoorbeeld een vissenkom en meerdere badeendjes – of zelfs met echte vissen als je dat leuk vindt. Zo zie je maar, ook met een kleine beurs kun je baden in luxe!

Een einde aan stof in je telefoon

DustplugIemand weleens knopjes gehad aan de buitenkant van zijn telefoon die opeens niet meer ingedrukt konden worden? De aan- en uitknop bijvoorbeeld, of de volumeknopjes (met constant keiharde muziek tot gevolg)? De oorzaak: stof in je telefoon. Naast een creatief hoesje, kun je ook een geinige stofstopper cadeau geven. Deze stop je in het gat waar normaal je oortjes in gaan en voilà: de telefoon is beschermd tegen stof, maar ook tegen andere rommel in je tas of jaszak. Er zijn veel creatievelingen die op Etsy losgaan op miniatuur stofstoppers, versierd met mini-taartjes, cup cakes, legopoppetjes, een hotdog, Minions. Je kunt uit honderden kiezen, dus er zit er vast eentje bij die precíes past bij jouw zus, vriend of opa.

Cadeautjes tussen de €5,- tot €25,-

Eitje!

Is er ietsPiep Ei Wekker mooier dan een perfect ei op zondagmorgen? Toch kan de zoektocht naar perfectie kokende discussies opleveren. Want: hoe lang gaat je ei in de steelpan? Vier minuten? Vier en een half? En wat als je alsnog met een keihard - of juist vloeibaar ei - eindigt? Daar gaat je zondagochtend! Schiet te hulp en geef de PiepEi Eierwekker cadeau. Zingt de eierwekker het Wilhelmus? Dan heb je een hard ei. Klinkt er ‘Twee emmertjes water halen’? Dan zijn de eieren perfect medium gekookt. Een vrolijke zondagochtend wordt zo een eitje.

Geef nooit meer koude handen cadeau

HandschoenenDe strubbelingen die komen met onze moderne tijden: wil je op je weer-app checken of je nog kunt schaatsen deze week, moet je éérst je handen blootstellen aan brute kou. Anders werkt je touchscreen niet! Bevrijd ook familie en vrienden van deze ontbering en bestel een cadeau van een webshop vol touchscreen-vriendelijke handschoenen. Een warmer (en praktischer…) gebaar voor de koude maanden bestaat er niet.

Portie perfettó!

SpaghettiPrecíes genoeg spaghetti afmeten is best een lastig klusje. Vooral als je niet wil eindigen met een overschot aan koude spaghettisliertjes terwijl de bodem van de sauspan in zicht is. Hoeveel heb je nodig als je honger hebt als een paard? Of liever: als een dinosaurus Rex? Je hebt altijd een perfect portie spaghetti voor een hongerig gezin, of voor een avondje met z’n tweeën op de bank, met deze handige tool. Geef ‘m cadeau en spaghettiverspilling is verleden tijd.

Cadeautjes tussen de €25,- tot €50,-

Van snapshot naar professionele foto

Til feestdagen-kiekjeLenzens naar een hoger plan met de Multi-lens die op allerlei smartphones past. De multi-lens bestaat uit vier lenzen: circular polarizer-lens, de macro-lens, de wide field-lens en de fisheye-lens. Vooral het fisheye-effect levert leuke familiekiekjes op tijdens het kerstdiner. De lens is te gebruiken op meer dan 55 soorten smartphones of tablets en komt in een handige opbergetui. Say cheese!

Altijd compleet de deur uit

WalletDit cadeau is enigszins bedoeld voor de mannelijke helft van onze samenleving; veel vrouwen gaan überhaupt zelden zonder hutkoffer (lees: handtas) naar buiten. Maar voor de minimale man: combineer je telefoon en pasjes in een handige smartphone wallet. Zo heb je alles binnen handbereik én ga je nooit zonder essentieel materiaal de deur uit. (Ook slim voor echtgenotes die het eeuwige gezoek naar portemonnee en telefoon beu zijn)

Geef ‘altijd bereikbaar’ cadeau

Niet alleen vervelend als je iemand wil bereiken (man/vrouw/kind), maar ook voor jezelf: een smartphone Powerbankmet lege batterij. Gedurende de dag of treinreis zie je je kansen op contact met de buitenwereld steeds verder terugzakken… Maar er gloort hoop, want je hebt van die goede vriend of geweldige broer een externe batterij gekregen! Even inpluggen en hup, je staat weer midden in het leven.

Heb jij nog leuke tips voor cadeautjes? Deel ze met ons en laat een reactie achter!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.