.

Terug naar overzicht
10,250x gelezen

Heb jij een telefoon vol apps die je nooit gebruikt? Zorg voor een ‘schone’ telefoon én een opgeruimd hoofd. Tijd voor een AppSchoonweek: deze vloggers en bloggers gingen je voor en delen hun tips.

Hans en Shifra willen gelukkig blijven met minder

Vanuit Central Park in New York doen vloggers Hans en Shifra mee met de Simyo AppSchoonweek én houden een score bij; wie verwijdert de meeste apps? Met een opgeruimde telefoon (en dito hoofd) leggen ze uit wat hun genoeg is. Hoe geniet je bijvoorbeeld volop van New York zonder álle toeristenattracties af te gaan?

Hans en Shifra – wie verwijdert de meeste apps?

Te veel apps?

‘Best confronterend, al die onzinnige apps’

De vijf opruimgeboden van Lisanne

Lisanne van Lisanne Leeft ruimt op eigen initiatief al regelmatig haar telefoon op en Simyo’s AppSchoonweek kwam als geroepen. Als mind- en lifestyle blogger houdt ze van overzicht en precíes genoeg apps. Om dit te realiseren heeft ze vijf handige richtlijnen (die ze graag deelt) en geeft ze ook een paar van haar favoriete apps weg. Wil je productiever worden en alles uit je telefoon halen? Lees dan Lisanne’s schoonmaaktips!

Lisanne leeft – pak die ‘rommellades’ in je telefoon aan.

AppSchoonmaak

‘Ik vind dat alle apps op één pagina moeten passen’

Vier pagina’s met apps; maar word je er gelukkig van?

Een spelletje dat je al drie keer hebt uitgespeeld? Weg ermee! Een app van Wordpress die eigenlijk heel onhandig is? In de prullenbak! Céline geeft een persoonlijk kijkje in haar app-verzameling en vertelt waarom ze volledig achter het motto ‘genoeg maakt gelukkig’ staat. Benieuwd welke apps ze de moeite waard vindt en welke niet? Bekijk haar filmpje!

Without Elephants - Céline maakt schoon schip.

Without Elephants

‘Er zijn veel nutteloze apps mijn iPad binnengeslopen’

Apps die je hebt versus de apps die je gébruikt

Heb jij tien apps op je telefoon? 140? Of 309?! De vloggers van Dutchified en Everybobby onderzoeken hoeveel apps de voorbijgangers in Amsterdam hebben. En hoeveel ze er écht gebruiken. “Misschien 25%?”, aldus een van de ondervraagden. We kennen deze vrolijke vrienden nog van de Budget Challenge Week, en deze keer doen de jongens het nog een keer voor: zó zorg je dat genoeg, gelukkig maakt!

Dutchified en Everybobby – Deze vloggers laten zien wat gelukkig met genoeg écht betekent.

Dutchified

309 apps op één telefoon - een record?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.