.

kickstarter projecten
Terug naar overzicht
35,076x gelezen

Ben je gek op uitvindingen? Neem dan eens een kijkje op Kickstarter. Dit populaire Amerikaanse crowdfundingplatform is een broedplaats voor nieuwe projecten. Ondernemers kunnen een voorstel doen en bij voldoende donaties wordt het product in productie genomen. Deze 5 Kickstarter projecten voor je telefoon waren een groot succes op de crowdfundingsite en worden nu op de markt gebracht. Wij kwamen een paar leuke projecten tegen. Zit er iets voor jou bij?

Tot in de kleinste details

Verander de camera van je telefoon in een microscoop om alles van heel dichtbij te bekijken en mooie gedetailleerde foto’s te maken. De iMicroscope R is een kleine lens van bijna 5 millimeter dik, die je vastmaakt aan de camera van je smartphone. Het heeft daarnaast een handig mechanisme waardoor je gemakkelijk kunt wisselen tussen de normale lens van je telefoon en de microscopische lens. Bang zijn voor krasschade op je telefoon of camera is niet nodig, want je bevestigt het gadget door middel van kleine zuignappen op je telefoon. De bijbehorende app toont je ook een schaal als je gebruikmaakt van de iMicroscope R.

  • Je bestelt de iMicroscope R via Indiegogo vanaf 69 USD. Dat is omgerekend 58 euro exclusief verzendkosten.

Een lichtje voor iedereen

Het Kickstarter project van WakaWaka zorgt er met haar producten voor dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken. Of het nou backpackers zijn, festivalbezoekers of vluchtelingen en ondernemers in kritieke gebieden. Zo geeft de duurzame solarlamp van WakaWaka tot wel 40 uur licht wanneer je ‘m 1 dag oplaadt. De compacte oplader en zaklamp in 1 laadt moeiteloos je telefoon op én geeft het tot 200 uur veilig en duurzaam licht. Extra leuk is dat wanneer je een product koopt uit de WakaWaka shop, er een WakaWaka solarlamp wordt gegeven aan iemand die het écht nodig heeft. Zo help je bijvoorbeeld een gezin getroffen door een aardbeving weer aan elektriciteit en licht. Hou je er ook nog een extra goed gevoel aan over.

  • Je bestelt de WakaWaka solarlamp in hun online shop voor 29,95 euro exclusief verzendkosten.

Is het een vliegtuig?

Nee hoor, het is een drone verstopt in een telefoonhoesje. De Selfly is een compacte drone die als hoesje voor je telefoon is gemaakt. Zo heb je op ieder moment van de dag een selfie drone op zak om mooie foto’s en video’s te maken. De drone stuur je eenvoudig aan met een app via je eigen smartphone. Eenmaal los van het telefoonhoesje en in de lucht vindt de Selfly zelf zijn weg voor ongeveer 5 minuten. Zo maak je zeker 20 selfies. Het bijzondere telefoonhoesje weegt 70 gram, zodat je nauwelijks merkt dat er een drone in je broekzak zit.

  • Je bestelt de Selfly via Indiegogo vanaf 99 USD. Dat is omgerekend 83 euro exclusief verzendkosten.

Getrouwd met je telefoon

Je kent het wel. Gedurende de dag kun je jouw smartphone maar moeilijk wegleggen. Je lijkt er wel mee getrouwd. En wat hoort er bij een huwelijk? Precies, een ring. De bedenkers van de ORII maakten een smart-ring, zodat je je vinger voortaan als smartphone kunt gebruiken. Je bedient de ring met je stem, waardoor je eenvoudig berichtjes verstuurt, Siri of Google Assistant vraagt om een opdracht uit te voeren of simpelweg een telefoontje pleegt.

  • Je bestelt de ORII via Indiegogo vanaf 129 USD. Dat is omgerekend 108 euro exclusief verzendkosten. De smart-ring wordt vanaf februari 2018 geleverd.

Het nieuwe printen

Ook verscheen op Kickstarter ’s werelds eerste 3D printer voor je smartphone. De ONO haalde met gemak binnen enkele dagen meer dan 2 miljoen dollar op van backers. De printer is simpel van ontwerp en klein van bouw, zodat je ‘m gemakkelijk meeneemt. De printer wordt met speciale software geleverd die je helpt een ontwerp te maken. De cartridges voor deze printer noem je ‘resins’ en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. ONO laadt je bovendien op via een USB-kabel, dus extra handig voor onderweg.

  • Je bestelt de ONO 3D printer in hun eigen online shop voor 84 euro exclusief verzendkosten.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.