Prepaid simkaart

Prepaid is een zeer toegankelijke vorm van mobiel bellen. Voor prepaid hoef je alleen een simkaart en tegoed te kopen om mobiel bereikbaar te zijn. Ook kun je met Simyo’s prepaid mobiel internetten.

Een prepaid simkaart kost bij Simyo 5 euro. Daarvoor krijg je een vast tarief van 10 cent per minuut en 10 cent voor het versturen van een sms’je. Via de Mijn Simyo-app heb je altijd inzicht in je verbruik.

Als je een Prepaid simkaart bij Simyo bestelt, betaal je geen verzendkosten. Binnen drie werkdagen heb je de prepaid simkaart binnen. Naast bellen kun je met een prepaid simkaart in je smartphone ook internetten. Dit kan al vanaf 5 euro, waarvoor je bundel van 150 MB krijgt, om een 30 dagen mee te internetten.

Met een prepaid simkaart van Simyo zit je op het beste mobiele netwerk van Nederland. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. In december 2013 stelde de Consumentenbond dat Simyo het beste bereik heeft voor bellen, sms'en en mobiel internetten. Lees hier Simyo reviews van huidige klanten.

Je kunt een prepaid simkaart kopen via Simyo.nl. De prepaid simkaart word je dan via de post toegestuurd. Je moet wel zelf voor een telefoon zorgen om mee te bellen. Voordat je een prepaid simkaart koopt, moet je even nakijken wat voor simkaart je telefoon nodig heeft: een gewone, micro- of nano-simkaart. Anders heb je je prepaid simkaart wel snel binnen, maar ben je alsnog niet mobiel bereikbaar.

Prepaid is een van de drie in Nederland beschikbare vormen van mobiel bellen. Bij Simyo kun je, naast het bestellen van prepaid simkaarten, ook een Sim Only-abonnement nemen.