Help Simyo verbeteren!

We werken aan een nieuwe dienst rond databundels en we waarderen jouw mening enorm. Wil je ons helpen? Meld je aan voor een telefonisch interview. Alvast heel erg bedankt!

Hoe werkt het?

We willen graag enkele klanten telefonisch spreken over onze nieuwe dienst tussen 10 en 16 januari. Geen voorbereiding nodig, het draait om jouw mening en ervaringen. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten.

Goed om te weten:

Via de knop hieronder kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent. We proberen je op dat moment te bellen, maar door onvoorziene omstandigheden kan het tijdstip iets afwijken. We hopen op je begrip.

 Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Ik wil wel meedoen met het onderzoek, maar ik kan niet op de genoemde dagen. Kan het ook op een ander moment?

Mogelijk houden we in de toekomst meer interviews, maar dat is nog niet zeker. Als dat gebeurt, ontvang je daarover een e-mailbericht.

Waarom vindt het onderzoek telefonisch plaats?

We selecteren het type onderzoek op basis van wat we willen ontdekken. Deze keer gaan we voor een interview omdat dat ons de kans geeft om echt in de details te duiken.

Hoelang duurt het interview?

Het hangt een beetje van het gesprek af, maar we gaan uit van ongeveer 20 – 30 minuten. 

Wat gaan jullie met mijn antwoorden doen?

We gebruiken de resultaten van de interviews om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten rondom databundels. 

.