TP-Link M7350: overal je eigen wifi op zak?

Slimme gadgets

Altijd en overal kunnen internetten met al je apparaten via je eigen 4G wifi-netwerk. Dat belooft de TP-Link M7350. Wij hebben het voor je getest.

Met de TP-Link M7350 heb je altijd een wifi-verbinding bij de hand. Handig voor op zolder of op de camping. Deze draagbare router heeft een ingebouwde powerbank en je kunt er wel tien apparaten mee verbinden om mobiel te internetten. Hoe het werkt? In de TP-Link kun je iedere simkaart plaatsen, ook die van Simyo. Hij gebruikt dus mobiel internet. Daarna kun je met een mobiele telefoon, tablet, laptop of ander apparaat draadloos internetten via het mobiele internet dat je router ontvangt. De M7350 ondersteunt 4G-internet en werkt in heel Europa. Ideaal nu roamingkosten in de EU zijn afgeschaft en je ook in andere Europese landen je bundels kunt gebruiken. Bovendien is de router erg gebruiksvriendelijk. Zo zie je op het scherm hoeveel data de simkaart verbruikt, of het bereik goed is en hoe vol de accu nog is. Bijkomend voordeel: je hoeft geen batterijvretende hotspot meer te maken van je telefoon. Onze Slimme Dingen Tester Martin heeft de TP-Link uitgeprobeerd en vertelt hier  of hij doet wat hij belooft.

Pluspunten van de TP-Link M7350 :

+          Uitstekend bereik en overal bruikbaar.

+          Elke simkaart past erin.

+          Sluit tot 10 apparaten aan.

+          Overal bruikbaar.

+          Je hoeft geen persoonlijke hotspot meer van je telefoon te maken, wat batterij vreet.

Let op: de wifi-modem heeft twee verschillende frequenties: 2,4 en 5 GHz. Het 2,4 GHz signaal is iets sterker, maar heeft een minder groot bereik. En houd ook je dataverbruik in de gaten.

€ 88,00

€ 88,00

Hoe slim vinden we ’m?