Syma X5SW: is dit de ultieme drone?

Slimme gadgets

Ben jij al op de hoogte van de Syma X5SW drone? Onze Slimme dingen tester Martin heeft ‘m uitgebreid voor je getest en zijn bevindingen lees je hier.

De X5SW drone van Syma is een drone met een ingebouwde camera en is makkelijk te besturen via de radiografische afstandsbediening. Het mooie is dat deze drone de beelden die hij filmt met de 0,3-megapixelcamera direct verstuurt naar je telefoon. En omdat je je telefoon op de afstandsbediening kunt monteren, zie je direct het beeld dat de drone ziet. De drone heeft een bereik van ongeveer 50 meter en is prima zowel binnen als buiten te gebruiken. Hij heeft een accuduur van ongeveer 10 minuten, wat genoeg moet zijn om bijvoorbeeld mooie beelden te kunnen schieten van dat leuke tuinfeest. Onze eigen Slimme Dingen Tester Martin heeft de drone voor je getest en vertelt je hier in vogelvlucht wat hij ervan vond.

Pluspunten van de Syma X5SW :

+          Met een bereik van 50 meter is de drone zowel binnen als buiten goed te gebruiken.

+          Makkelijk te monteren en te besturen.

+          De gefilmde beelden worden direct ‘live’ naar je telefoon gestuurd, zodat je precies ziet wat je filmt.

+          Er worden gratis ‘blade protectors’ meegeleverd, zodat de rotoren van je drone beter beschermd zijn als je per ongeluk ‘crasht’.

 

Minpunten van de Syma X5SW :

–           Het moet buiten niet keihard stormen, de drone is niet krachtig genoeg om zich daartegen te weren.

–          De accuduur is ca. 5 minuten en niet te beloofde 8 – 10 minuten.

–           Drones gebruiken in de randstad kan niet altijd zomaar, tenzij je dit indoor doet. Lees hier meer over de regelgeving: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/drone/vraag-en-antwoord/regels-drone-particulier

Let op: het live afspelen van het camerabeeld op je smartphone kost MB’s van je internetbundel. Maar omdat het beeld een lage resolutie heeft, blijft dit waarschijnlijk binnen de perken.

€ 88,00

€ 88,00

Hoe slim vinden we ’m?