PanzerGlass – Hoe goed beschermt deze screenprotector je smartphone?

Slimme gadgets

Slimme Dingen tester Martin heeft de PanzerGlass screenprotector getest. Blijft zijn telefoonscherm krasvrij? Bekijk hier zijn videoreview.

De PanzerGlass screenprotector is gemaakt van ijzersterk glas. Dit zorgt ervoor dat het scherm van jouw smartphone (of tablet) supergoed beschermd blijft tegen vallen, stoten en krassen door bijvoorbeeld sleutels. Onze Slimme Dingen Tester Martin nam de proef op de som. Allereerst wist hij het PanzerGlass in no time snaarstrak aan te brengen met de handige hulpmiddelen in de verpakking. Vervolgens was het tijd voor het echte werk. Met de nodige schermverpesters, die je normaal gesproken zo ver mogelijk bij je telefoon uit de buurt houdt, heeft Martin eigenhandig getest of PanzerGlass je telefoonscherm écht kras- en schokbestendig maakt. En hij ging daarbij niet bepaald zachtzinnig te werk…

Benieuwd of de PanzerGlass screenprotector krassen met een schroef of klap met een hamer overleeft? Of zelfs nóg zwaarder geschut? Kijk dan snel naar de ‘(zenuw)slopende’ review van Martin.

Pluspunten van de PanzerGlass:

+ Makkelijk aan te brengen

+ Voor verschillende tablets, telefoons en smartwatches beschikbaar

+ Kras- en schokbestendig

+ Beschermt zelfs in extreme omstandigheden

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding  

Minpunten van de PanzerGlass:

Geen, doet wat het belooft

€ 24,95

Hoe slim vinden we ’m?