JBL Charge 2 Plus: hoe onderscheidt deze speaker zich?

Slimme gadgets

Neem jij graag je muziek mee tijdens een dagje uit? De speaker belooft overal een goede geluidskwaliteit, de hele dag lang.

Nooit meer op pad zonder goed geluid: deze Bluetooth speaker van JBL zorgt dat overal muziek in zit. Wat onderscheidt deze van andere Bluetooth speakers? De speaker geeft je de mogelijkheid om drie verschillende apparaten tegelijkertijd via Bluetooth te verbinden, met een bereik van 10 meter. Je kunt dus makkelijk naar de muziek van anderen luisteren als ze ook hun telefoon of tablet verbinden met de speaker. En door de accuduur van maar liefst twaalf uur (opgeladen in maar 4 uur), zit je zelden zonder muziek. Daarnaast kwam de speaker glansrijk door onze spatwatertest, dus je hoeft je geen zorgen te maken tijdens een dagje strand of als er onverwachts een buitje valt. Je kunt ook je smartphone of tablet opladen dankzij de krachtige interne accu. Maar wij merkten wel dat de playtime dan minder wordt..

De JBL Charge 2 plus is o.a. verkrijgbaar bij Coolblue.

Pluspunten JBL Charge 2 plus

+ Lange accuduur en de mogelijkheid om je smartphone of tablet op te laden.

+ Goede geluidskwaliteit: ook op volume 10 is het geluid helder.

+ Bastonen zijn goed afgestemd op het overige geluid.

Minpunten JBL Charge 2 plus

– De speaker is niet spotgoedkoop, maar wel elke euro waard.

Simyo verkoopt zelf geen gadgets en apps. Het is daarom niet mogelijk het product of app via de website van Simyo aan te schaffen. 

€ 99,00

Hoe slim vinden we ’m?