Getest: portemonnee en hoesje Samsung Galaxy S7

Slimme gadgets

Ga je ook het liefst met zo min mogelijk bagage op pad? Dan lijkt een smartphonehoesje en portemonnee in één wel zo makkelijk. Toch?

Al je pasjes en je smartphone op één plek: slim toch? De TPU portemonnee is een telefoonhoesje en portemonnee in één en heeft elf handige vakjes voor pasjes, papiergeld en bijvoorbeeld een pasfoto. Daarnaast kun je het hoesje voor je Samsung Galaxy S7 heel snel omvouwen tot standaard, als je bijvoorbeeld een filmpje wil kijken in de trein. De telefoonhouder in het hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU-siliconenmateriaal, waardoor je telefoon beschermd is tegen ongelukjes, en je sluit ‘m veilig af met een krachtige magneet. Toen wij onze telefoon erin klikten, voelde deze meteen goed beschermd en stevig ingepakt. En, niet onbelangrijk, het oog wil ook wat: dit hoesje is bedrukt met een design waar je meteen een zomers gevoel van krijgt. Nadeel? Er is geen ruimte voor muntgeld en je scherm is niet beschermd.

TPU Portemonnee is o.a. verkrijgbaar bij Smartphonehoesjes.nl

Pluspunten TPU portemonnee

+ Vergeet nooit meer je OV-chipkaart, bankpasjes of je telefoon: je hebt nu alles op één plek.

+ Je telefoon is goed beschermd.

Minpunten TPU portemonnee

– Er is geen ruimte voor muntgeld in dit hoesje.

– Het scherm van je telefoon is niet beschermd.

Simyo verkoopt zelf geen gadgets en apps. Het is daarom niet mogelijk het product of app via de website van Simyo aan te schaffen. 

€ 14,95

Hoe slim vinden we ’m?