Deliveroo: is deze app een culinaire toevoeging?

Slimme apps

De gratis app Deliveroo bezorgt culinaire hoogstandjes gewoon aan de voordeur. Wij namen alvast een voorproefje: hoe werkt het?

Voorheen was het nog wel eens lastig om goed eten thuis te laten bezorgen, maar dat tijdperk ligt officieel achter ons sinds de komst van Deliveroo. Deze service bezorgt namelijk het eten van je favoriete restaurants bij jou aan de voordeur. Sushi, gezonde salades, Italiaanse steenovenpizza’s: je kunt het allemaal bestellen via de app. Omdat we zin hadden in een écht goede hamburger, lieten we deze tijdens lunchpauze bezorgen, en dat ging probleemloos. Via de app konden we onze bezorger volgen en precies zien over hoeveel minuten we onze tanden in de burger konden zetten (gelukkig binnen een halfuur). Alles wordt op de fiets bezorgd: duurzaam dineren dus. Wel zijn helaas de meeste gerechten hetzelfde geprijsd als in het restaurant, je bent dus niet per se goedkoper uit. De bezorgers fietsen nu alleen nog in de grote steden, maar Deliveroo breidt continu uit.

De app Deliveroo download je hier voor iOS en Android.

Pluspunten Deliveroo

+ Meer keuze én betere kwaliteit dan voorheen als je eten wil laten bezorgen.

+ Bezorging gaat snel en probleemloos.

Minpunten Deliveroo

– Je bent niet goedkoper uit dan als je het in het restaurant zou eten.

– Ze bezorgen voorlopig alleen in tien grote steden, waaronder Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en sinds kort ook Delft, Leiden en Breda.

Simyo verkoopt zelf geen gadgets en apps. Het is daarom niet mogelijk het product of app via de website van Simyo aan te schaffen. 

Hoe slim vinden we ’m?