Bluetooth tracker

Bluetooth trackers – Zo raak je niks meer kwijt. Of wel?

Slimme gadgets

Slimme Dingen testers Martin en Els hebben drie bluetooth trackers grondig getest. Check hier welke ze het beste vinden.

Ben jij ook altijd je sleutels of portemonnee kwijt? Dan is een bluetooth tracker echt iets voor jou. Met zo’n handig apparaatje vind je in no time je spullen terug. De bluetooth tracker maakt een verbinding met je telefoon zodat je kunt zien waar hij zich bevindt en wanneer je voor het laatst contact hebt gehad. Ook kan de tracker geluid maken zodat je hem makkelijk kunt vinden als je in de buurt bent. Dit keer hebben Martin en Els maar liefst drie verschillende bluetooth trackers uitgebreid voor je getest. Zo testen ze of de bijbehorende apps makkelijk te installeren zijn, gaan ze behoorlijk ver gegaan om de maximale afstand te testen waarop de trackers goed werken en zijn ze zelfs de ballenbak ingedoken om onvindbare sleutelbossen terug te vinden. Nieuwsgierig naar de mening van Martin en Els? En welke van de drie komt het beste uit de test: de Tile Mate, de Chipolo Classic of de iTag? Bekijk het filmpje.

Pluspunten van de verschillende bluetooth trackers

+ Bij de Tile en Chipolo is de installatie van de bijbehorende apps heel makkelijk.

+ De maximale afstand waarop de tracker gevonden wordt, is bij de Chipolo zo’n 55 meter en bij de Tile zelfs 60 meter!

+ En ook het geluidssignaal is van deze twee trackers erg goed hoorbaar.

Minpunten

– De iTag valt op alle fronten een beetje tegen. De tracker is niet zo gebruiksvriendelijk, heeft een klein bereik en is niet zo goed hoorbaar, maar dit is dan ook de goedkoopste van de drie.

€ 59,99

Hoe slim vinden we ’m?