Goedkope Sim Only met de beste service? Kies dan voor Simyo

Simyo is dé klantvriendelijke telecomprovider van Nederland en door de Consumentenbond al 15 keer gekroond tot de beste mobiele provider. Met de beste service en het betrouwbaarste mobiele netwerk biedt de kwaliteit van Simyo écht de beste goedkope Sim Only abonnementen van Nederland.

Sim Only: de goedkoopste abonnementsvorm

Het klinkt verleidelijk goed: een ’gratis’ telefoon met tweejarig abonnement. Maar als je even doorrekent, kom je erachter dat je met een Sim Only abonnement een stuk goedkoper uit bent. Helemaal als je een smartphone uit de Simyo Telefoonshop koopt. En als je al klant van ons bent, ontvang je ook nog eens extra korting!

Goede, goedkope service en het betrouwbaarste netwerk

Bij Simyo ben je het goedkoopst uit voor een Sim Only abonnement dat óók uitstekende service en het beste mobiele netwerk van Nederland heeft. De beste goedkope service betekent voor ons dat we altijd voor je klaarstaan. Bijvoorbeeld als er iets misgaat met je factuur of wanneer je een vraag hebt. Niet voor niets vindt de Consumentenbond Simyo de beste mobiele provider en wonnen we in oktober 2016 de award voor het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland van 2016. Dat is pas écht een goed en goedkoop Sim Only abonnement.

Wat kost Sim Only met goede, goedkope service en een goed netwerk?

  • 6 euro, zoveel kost het goedkoopste Sim Only abonnement van Simyo. Hiervoor krijg je 100 belminuten of sms’jes;
  • 11 euro, dat kost ons populairste Sim Only abonnement. Hiervoor krijg je 300 belminuten of sms’jes en een voordelige internetbundel van 1000 MB;
  • De keuze is aan jou, alleen een belbundel is verplicht. Op onze tarievenpagina zie je wat elke bundel kost;
  • Elke bundelcombinatie is mogelijk. Het hangt dus niet van je belbundel af welke internetbundel je kunt nemen. Je hebt zelf volledig de controle over welke bundels je kiest;
  • Bij Simyo ben je Baas in eigen Bundel. Dit betekent dat je elke maand weer je genoeg bepaalt. Je kunt het formaat van je bundels dus maandelijks gratis naar boven en beneden aanpassen. Dit doe je met een druk op de knop op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app.

Dit zegt de Consumentenbond over Simyo

De Consumentenbond vond Simyo al 15 keer de beste mobiele provider van Nederland. ”Over deze provider zijn de abonnees op vrijwel alle onderdelen het meest tevreden”, schrijft de Consumentenbond op zijn website. Simyo scoort het hoogste cijfer voor algemene tevredenheid en heeft van alle providers het laagste storingspercentage voor zowel bellen, sms’en als mobiel internet.