Beste Sim Only

Bij Simyo kun je terecht voor de beste Sim Only-pakketten. Het aantal belminuten en sms'jes, en het formaat van je internetbundel kun je los van elkaar uitkiezen. Je wordt niet opgezadeld met een vooraf bepaald Sim Only-pakket waar je het mee moet doen.

Je kunt maandelijks de grootte van je bel-, sms- en internetbundel aanpassen. Zo voldoet Simyo’s Sim Only altijd aan je wensen en kom je niet voor onprettige verrassingen te staan. Hierdoor heb je altijd het voor jou beste Sim Only-abonnement.

Beste Sim Only

Voor een laag bedrag heb je al een abonnement bij de beste Sim Only-aanbieder van Nederland. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. In december bleek uit onderzoek van de Consumentenbond dat Simyo de provider is met het minste aantal storingen op het gebied van bellen, sms’en en mobiel internetten. Ook complimenteert de Consumentenbond Simyo met haar klantenservice.

Simyo is niet alleen een van de beste Sim Only-aanbieders, maar ook een van de meest complete. Zo kun je elke maand bepalen of je gebruik wil maken van Simyo’s supersnelle Flex 4G-optie. Hiermee is het internet op je smartphone meer dan drie keer zo snel dan normaal.

4G-internet van Simyo is landelijk gedekt en de kans is groot dat het internet op je smartphone sneller is dan het internet op je laptop of tablet thuis. Voor 5 euro extra per maand heb je het beste internet bij het voor jou beste Sim Only-pakket. Dat ook altijd het beste bij jou past, omdat je het maandelijks kunt aanpassen.

Interesse in een Sim Only abonnement? Lees hier Simyo ervaringen van huidige klanten.