Prepaid aanbiedingen van Simyo

Voor iedereen die graag van tevoren bepaalt wat hij uitgeeft aan telefoneren en internetten, is Prepaid een goede oplossing. Met de vaste tarieven weet je waar je aan toe bent. Voordeliger kan haast niet.

Je kunt bij Simyo kiezen uit vier Prepaid simkaarten met sms- of beltegoed, waarbij je altijd gratis beltegoed extra krijgt. Dat voordeel kan oplopen tot wel 7,50 euro bij een beltegoed vanaf 27,50 euro. Dat is pas een mooie aanbieding!

En dan zijn er nog de voordelige internetbundels. Met Simyo Prepaid kun je binnen Nederland, maar niet in het buitenland, internetten op je mobiel.

Simyo aanbiedingen Prepaid?

Bij Simyo geloven we niet zo in tijdelijke Prepaid aanbiedingen. We vinden het belangrijker dat onze klanten op de langere termijn tevreden zijn. Daar doen dus we elke dag ons best voor. Dat is onze beste reclame. En het scheelt ons ook nog eens dure campagnes. Zo houden we het voordeliger. Dus geen kortlopende aanbiedingen, maar doorlopend voordelig.

Voordelig Prepaid? Vergelijk zelf

Simyo is één van de voordeligste aanbieders van Prepaid abonnementen. Vergelijk het zelf maar eens. Wil je meer weten over Prepaid vergelijken? Kijk dan hier.

Alles over de tarieven

Prepaid van Simyo is heel overzichtelijk. Bellen en sms'en kost 10 cent per minuut of sms. Er is geen starttarief en je betaalt per seconde met een minimum van een minuut.

Prepaid internet is ook heel simpel. Het standaardtarief zonder bundel is 15 cent per MB. Mét een bundel betaal je 3,3 cent per MB met een bundel van 150 MB, 1,5 cent per MB met een bundel van 500 MB en 1 cent per MB met een bundel van 1000 MB. Als je regelmatig internet is een ruime bundel dus een stuk voordeliger.

Wil je alle Simyo tarieven naast elkaar zien? Ga dan naar het tarievenoverzicht. Daar vind je ook de tarieven van bellen naar servicenummers met Simyo.