Kan ik een belplafond instellen? (Sim Only)

Internetten
Het is bij Simyo niet mogelijk om een zogeheten 'belplafond' in te stellen. Je krijgt wel een waarschuwing bij 80% en 100% verbruik van je internetbundel. In dit artikel lees je daar meer over.

Bellen
Wanneer je de limiet van je belbundel bereikt, word je niet afgesloten. Je gesprekken en sms-berichten worden dan tegen het buitenbundeltarief berekend. Het is niet mogelijk om je aansluiting te laten blokkeren als je 100% van je bundel(s) hebt bereikt.

Wil je bellen en sms’en zonder je zorgen te maken over extra kosten? Dan is Simyo Onbeperkt misschien wel wat voor jou. Meer informatie hierover, vind je hier.

Mijn Simyo
Op Mijn Simyo onder het kopje Overzicht kun je op ieder gewenst moment van de dag je verbruik inzien. Hier staat aangegeven tot welke dag en tijdstip het verbruik is bijgewerkt. Zo ben je altijd op de hoogte van je verbruik en je resterende aantal belminuten of MB's. Dat kan ook met onze Mijn Simyo app.


Tip
Wist je dat je ook kunt beeldbellen zonder belminuten? In onze blog vertellen we hier meer over. Let op: apps zoals FaceTime kunnen veel data kosten, gebruik daarom Wi-Fi.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kom je er niet uit?

.