Ik wil mijn internetbundel wijzigen

Sim Only
Met een Sim Only abonnement van Simyo kun je maandelijks je internetbundel omhoog én omlaag aanpassen op Mijn Simyo en de Mijn Simyo app. Ga naar het kopje Overzicht, klik op 'bundels aanpassen' en kies de internetbundel die het beste bij je past.

Bundels lopen van de eerste tot de laatste kalenderdag. Je kunt je bundels tot het einde van de maand wijzigen. Op de eerste dag van de nieuwe maand gaan je nieuwe bundels in. Heb je direct meer MB's nodig of denk je dat je deze maand MB's tekort komt? Dan kun je ook MB's bijkopen, klik hier voor uitleg.

Het is niet mogelijk om alleen een internetbundel aan te schaffen, zonder belbundel. Had je eerder nog geen internetbundel? Dan gaat de internetbundel in zodra je deze aanschaft op Mijn Simyo. De internetbundel (en ook de belbundel) kan slechts één keer per maand gewijzigd worden. Een internetbundel kun je ook altijd weer uit zetten.

Simyo Prepaid
Heb je een internetbundel met Simyo Prepaid? Dan kun je alleen een andere bundel kiezen als je bundel op is.

Heb je ingesteld dat de internetbundel automatisch wordt verlengd, dan werkt wijzigen iets anders. Eerst schakel je automatisch verlengen uit. Vervolgens kun je een andere bundel kiezen als de huidige bundel op is. Wil je de nieuwe bundel weer automatisch laten verlengen, dan moet je dat opnieuw aan zetten.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Gerelateerde Forum topics

Kom je er niet uit?

Top